Знање имање

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо?

Може ли се у будућност без традиције и како треба улагати у фабрику под ведрим небом? Где се преплићу, а где потиру интереси малих и великих произвођача и каква је улога државе у свему томе?

Може ли да опстане ако нестане село? Како на њему задржати младе и дати подршку женском лицу агробизниса и развоју сеоског туризма?

На путу од њиве до трпезе-  Знање имање недељом у 11h на Првом програму РТС- а.

Све епизоде серијала Знање имање

Претходне емисије

недеља, 03. дец 2017, 11:00

Децембар је месец слава и славља ...

Знање имање

прочитај

недеља, 26. нов 2017, 11:00

Могу ли производња хране и очување природе бити део приче која води ка једном циљу: ка одрживој будућности ...

Знање имање

прочитај

недеља, 19. нов 2017, 11:00

У овом издању емисије подсећамо: колико је важно да сачувамо сточарску производњу пред све изазовнијим тржишним и климатским променама ...

Знање имање

прочитај

недеља, 12. нов 2017, 11:00

Банат, познат по пространим пашњацима, научио је овдашње староседеоце да користе благодети природе, па је пашњачки начин сточарења добро развијен. ...

Знање имање

прочитај

недеља, 05. нов 2017, 11:00

...

Знање имање

прочитај

недеља, 29. окт 2017, 11:00

Ове недеље Екипа Знања имања бележи сусрете произвођача органске хране и потрошача ...

Знање имање

прочитај

недеља, 22. окт 2017, 11:00

Све, све се мења-записали су још стари Грци. И сеобе су вечите. ...

Знање имање

прочитај

недеља, 15. окт 2017, 11:00

Искуства нас уче да је време да мењамо навике, сетвену структуру и однос према сточарству. ...

Знање имање

прочитај

недеља, 08. окт 2017, 11:00

Србија је земља великих могућности за производњу биолошки вредне хране и, као и за развој сеоског еко-етно туризма ...

Знање имање

прочитај

недеља, 01. окт 2017, 11:00

...

Знање имање

прочитај

недеља, 24. сеп 2017, 11:00

Иако статистика упозорава да је на планети сваки десети становник гладан, годишње се баци чак 1,3 милијарде тона хране ...

Знање имање

прочитај

недеља, 17. сеп 2017, 11:00

Природни услови, знање, вештине произвођача и познавање тржишта одређују успешност производње ...

Знање имање

прочитај

Све епизоде серијала Знање имање