РТС Коло: Програмска шема - среда, 25. апр 2018

06:00
Од срца срцу, р.
06:55
Свирај оно наше, р.
07:50
За сва времена: Гоца Стојићевић, р.
08:30
Песме из душе, р.
09:40
Ој, Мораво – Фолк посело, р.
10:25
60 народних песама, колаж, р.
10:35
Хармонико моја, р.
11:06
Ивана Тасић - Зашто си ме мајко родила, р.
11:08
Ансамбл "Наракорд", р.
11:40
Мала школа фолклора, р.
12:00
Од срца срцу, р.
12:55
Свирај оно наше, р.
13:50
За сва времена: Гоца Стојићевић, р.
14:30
Песме из душе, р.
15:40
Ој, Мораво – Фолк посело, р.
16:25
60 народних песама, колаж, р.
16:35
Хармонико моја, р.
17:06
Ивана Тасић - Зашто си ме мајко родила, р.
17:08
Ансамбл "Наракорд", р.
17:40
Мала школа фолклора, р.
18:00
Златна нит
18:30
Београдско пролеће '79
19:00
Свирај оно наше
19:57
Миланка Карић - Тамна ноћи тамна ли си
20:00
Цигани Ивановићи
20:42
За сва времена: Миша Мијатовић
21:23
Черга
22:15
Златиборе мој зелени боре
23:19
Најлепше народне песме
23:44
Мала школа фолклора
00:00
Златна нит, р.
00:30
Београдско пролеће '79, р.
01:00
Свирај оно наше, р.
01:57
Миланка Карић - Тамна ноћи тамна ли си, р.
02:00
Цигани Ивановићи, р.
02:42
За сва времена: Миша Мијатовић, р.
03:23
Черга, р.
04:15
Златиборе мој зелени боре, р.
05:19
Најлепше народне песме, р.
05:44
Мала школа фолклора, р.