РТС Драма: Програмска шема - субота, 07. дец 2019

07:00
Нешто лепо, 7. еп. ,р.
12
07:07
Отворена врата, 18-34 ,р.
12
08:45
Комшије, 14. еп. ,р.
12
09:37
Нешто лепо, 8. еп. ,р.
12
09:45
Санта Мариа дела салуте, 3-11 ,р.
12
13:00
Нешто лепо, 7. еп. ,р.
12
13:07
Отворена врата, 18-34 ,р.
12
14:45
Комшије, 14. еп. ,р.
12
15:37
Нешто лепо, 8. еп. ,р.
12
15:45
Санта Мариа дела салуте, 3-11 ,р.
12
20:42
Јагодићи, Опроштајни валцер, 9-10
12
21:35
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10
12
22:33
Отворена врата, 15-34
12
23:20
Отворена врата, 16-34
12
02:42
Јагодићи, Опроштајни валцер, 9-10 ,р.
12
03:35
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10 ,р.
12
04:33
Отворена врата, 15-34 ,р.
12
05:20
Отворена врата, 16-34 ,р.
12