РТС 3: Програмска шема - четвртак, 13. дец 2018

06:12
Неизбежан пораз Мистера и Пита , р.
12
08:05
Концерт ансамбла Ренесанс, р.
08:48
Праг села Србије: Партеш, р.
09:22
РТС Коло: 50 година КУД Димитрије Котуровић, р.
10:20
Читање слика: Човек који бежи, р.
10:20
Читање слика: Човек који бежи, р.
10:40
Нишвил 2016: Ал Ди Меола, р.
11:17
Андреас Шол и Един Карамазов, 2. део, р.
12:13
Идиот, 5-10 , р.
12
13:06
Знакови времена: Хлеба и игара, р.
13:16
29. Беогрдаски џез фестивал: Харијет Табмен и Касандра Вилсон, р.
14:12
Неизбежан пораз Мистера и Пита , р.
12
16:05
На скривено те води место: Ксенија Мијатовић
16:35
17:09
РТС Трезор: Твоја ТВ читанка
17:39
РТС Трезор: Портрети - Душан Џамоња
18:12
Реј Донован, 24-60
12
20:05
Идиот 6-10
12
21:51
Велика илузија
00:05
На скривено те води место: Ксенија Мијатовић, р.
00:35
Бунт , р.
01:12
РТС Трезор: Твоја ТВ читанка, р.
01:42
РТС Трезор: Портрети - Душан Џамоња, р.
02:16
Бардови театра: Даница Максимовић
03:10
Ауторско вече Милана Михајловића, 2. део, р.
03:43
Одлив мозгова: Јелена Крстић, р.
04:14
Идиот 6-10, р.
12
05:06
Декоратерска племена: Индустријско племе, 3-8, р.
05:37
Велика илузија, р.