РТС HD: Програмска шема - четвртак, 02. јан 2020

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Љубав на сеоски начин, ТВ серија
12
11:20
Ноћ шампиона
11:55
Дневник
12:10
Време, стање на путевима
12:15
Новогодишњи шампиони
13:20
Јужни ветар, филм
12
15:35
Јунаци нашег доба, ТВ серија
12
19:00
Слагалица, квиз
19:20
Време
19:30
Дневник
00:25
Ноћ шампиона
00:55
Сасвим природно - специјал
01:45
Вук самотњак, филм
12
03:05
Хајде да се волимо 2, филм
12
04:35
Ноћ шампиона
04:55
Љубав на сеоски начин, ТВ серија
12
05:50
Верски календар