РТС HD: Програмска шема - субота, 22. сеп 2018

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Шареница
11:00
Лов и риболов
11:35
Од злата јабука
12:05
Кукурику шоу
13:00
Дневник
13:15
Спортски дневник
13:25
Време, стање на путевима
13:30
Гастрономад
14:40
Вести
14:50
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
15:45
Вести
15:50
Santa Maria della Salute, ТВ серија
12
17:30
Аутомобилизам, ТЦР, европски шамионат на кружним стазама, пренос
18:30
Квадратура круга
19:00
Слагалица
19:20
Време
19:30
Дневник
20:05
Santa Maria della Salute, ТВ серија
12
21:00
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
00:00
Вести
01:50
Strongman champions league 2018
02:35
Квадратура круга
03:00
Вести
03:10
ТВ лица: Мира Фурлан
03:55
Santa Maria della Salute, ТВ серија
12
04:50
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
05:45
Верски календар