РТС HD: Програмска шема - уторак, 08. јан 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
10:05
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Волим и ја неранџе, но трпим, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Културни дневник специјал- музика
12:50
Од злата јабука
15:10
Ово је Србија
16:10
Бела лађа, ТВ серија
12
17:00
Дневник ТВ Војводина
17:20
Шта радите, бре
17:40
Београдска хроника
19:00
Слагалица, квиз
19:20
Време
19:30
Дневник
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
22:30
Дневник
23:10
Спортски дневник
23:20
Реј Донован 4, серија
12
00:10
Вести
01:05
Великани: Надежда Петровић
01:25
Специјално васпитање, филм
12
03:00
Вести
03:10
Од злата јабука
03:35
Око магазин
04:10
Волим и ја неранџе, но трпим, ТВ серија
12
04:55
Бела лађа, ТВ серија
12
05:50
Верски календар