РТС HD: Програмска шема - среда, 02. јан 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Љубав на сеоски начин, ТВ серија
12
11:40
Гастрономад
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Звезде новогодишње бајке РТС
13:25
Лед, филм
12
15:15
Бела лађа, ТВ серија
12
16:10
Гастрономад
16:25
Сасвим природно, специјал
19:00
Слагалица, квиз
19:20
Време
19:30
Дневник
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
00:36
Реј Донован 4, серија
12
01:35
Тесна кожа 4, филм
12
03:05
Сасвим природно, специјал
03:50
Звезде новогодишње бајке РТС
04:20
Љубав на сеоски начин, ТВ серија
12
05:00
Бела лађа, ТВ серија
12
05:50
Верски календар