РТС HD: Програмска шема - петак, 11. јан 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
10:05
Јутарњи програм
10:50
Вести
10:55
Волим и ја неранџе, но трпим, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Културни дневник специјал- књижевност
15:00
Ово је Србија
16:05
Бела лађа, ТВ серија
12
17:00
Дневник ТВ Војводина
17:20
Шта радите, бре
19:30
Дневник
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
00:05
Дневник
00:40
Спортски дневник
00:50
Реј Донован 4, серија
12
01:50
Вести
02:40
Квадратура круга
03:00
Вести
03:10
Око
03:40
Моја лепа Србија
04:05
Волим и ја неранџе, но трпим, ТВ серија
12
04:55
Бела лађа, ТВ серија
12
05:50
Верски календар