РТС HD: Програмска шема - уторак, 21. јан 2020

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
10:05
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Сва та равница, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Културни дневник
12:45
Од злата јабука
13:15
Квадратура круга
15:15
Ово је Србија
16:00
На путу за Монтевидео, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите, бре
17:40
Београдска хроника
18:25
Око
19:00
Слагалица, квиз
19:20
Време
19:30
Дневник
20:05
На путу за Монтевидео, ТВ серија
12
21:00
Упитник
23:00
Дневник
23:20
Културни дневник
23:35
Спортски дневник
23:45
Сага о Форсајтима, серија
12
00:45
Вести
00:50
Кина, кинески документарни филм
02:30
Упитник
03:30
Срце злочина
16
04:30
Око
04:55
Сва та равница, ТВ серија
12
05:50
Верски календар