РТС 2: Програмска шема - четвртак, 20. сеп 2018

06:48
Слагалица, квиз
07:08
Датум
07:15
Верски календар
07:26
Планета Миланковић
07:30
Коцка, коцка, коцкица
08:00
Пепа Прасе
08:05
Супер крила
08:17
Беново и Холино мало краљевство
08:28
Мајк витез
08:40
Анђелина балерина
08:53
Чак и пријатељи
09:14
Јагодица Бобица
09:36
Бејблејд
11:30
Мали дневник
12:35
Шведска рапсодија Хуга Алфвена: СО РТС
12:55
Највећи сликари свта: Едуар Мане
13:45
Бирмингемска банда, серија
12
14:50
Женски рај, серија
12
15:55
Партизани, филм
12
18:00
Господари снова: Енглески и јужноафрички драгуљари
18:50
Лов и риболов: Жупа Александровачка
19:20
Грозд
19:55
Женски рај, серија
12
23:25
Највећи сликари свта: Ферман Леже
00:20
Barcelona Gipsy Balkan orchestra
01:15
Фудбал - ЛЕ: Олимпијакос - Бетис, р.
03:00
Партизани, филм
12
04:55
Највећи сликари свта: Ферман Леже