Vulin: Đilas bi nasiljem na vlast

Srpski ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalsta (PS) Aleksandar Vulin ocenjuje da jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Dragan Đilas zahtevom da se i u Srbiji formira vlada po "makedonskom scenariju", na osnovu sporazuma vlasti i opozicije, želi da na vlast dođe bez izbora.

Aleksandar Vulin navodi da bi Dragan Đilas hteo da na vlast dođe bez izbora.

"Đilas je bez rada stekao stotine miliona evra, zato bi da i na vlast dođe bez izbora. Znamo da on želi makedonski scenario, zato je njegov radnik Boško Obradović pokušao da upadne u RTS i Skupštinu Srbije, da bi kao u Makedoniji bilo krvavih glava, i nasilja", rekao je Vulin.

U saopštenju za javnost, on je podsetio da je Đilas "vlasnik" vanparlamentarne stranke, ali da postavlja zahteve kao da je neko glasao za njega i kao da ima većinu.

"Jeste Đilas više hiljada puta bogatiji od (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića, ali to za Vučića nije argument, a nije ni za Srbe. Ako Đilas lepo zamoli, kao što ume da moli kad god mu treba pomoć i lična zaštita, treba ga saslušati, ako zahteva, onda slobodno može i da ćuti", naveo je Vulin.

Dodaje da Đilas "ne žali za Srbima proteranim iz Hrvatske, ne žali za pobijenim u 'Oluji', ne žali zbog neisplaćenih penzija i opljačkane imovine Srba, ali žali za kafom u Zagrebu".

"Taman toliko vredi i njegova politika, kao šolja kafe", zaključio je ministar odbrane i predsednik PS-a.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 15. dec 2019, 12:47) - anonymous [neregistrovani]

Nemere!

Narod ima pamcenje i otvorene oci.