Lončar: Vučiću zdravlje narušeno zbog prevelikog rada i premora

Zdravstveno stanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića danas je mnogo bolje, ali će morati da promeni način života i rada i da uzima redovno terapiju, kaže ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Vučićevo zdravstveno stanje narušeno je zbog previlikog rada i premora, objašnjava ministar zdravlja.

Ministar zdravlja navodi da je to što je Aleksandar Vučić u petak uveče završio na Vojnomedicinskoj akademiji zbog problema sa srcem posledica premora i njegove izloženosti poslu.

"Nije mu se zdravlje narušilo zbog neke televizije, novinara ili pitanja", objasnio je Lončar, gostujući na TV Pink.

Lončar je rekao da Vučić dobro reaguje na svu terapiju koju je dobio, kao i da u petak "nije bila nimalo naivna situacija" i da je ugrožavala njegov život.

"Uzrok narušavanja njegovog zdravstvenog stanja je preveliki rad i prevelika borba da bude bolje Srbiji. On se nije štedeo nimalo, trudio se da stigne na svako mesto da se bori za bolju Srbiju", istakao je Lončar.

Konstatovao je da je Vučić sam platio cenu toga što je radio, jer mu se "zdravlje narušavalo duži period", pošto "nije mislio na sebe, nego da Srbiji bude bolje".

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 19. nov 2019, 12:27) - anonymous [neregistrovani]

Narusavanje zdravlja..

Sigurno da covjek koji sve poslove preuzima na sebe i hoce da bude kapo za sve i nema poverenja u rukovodece ljude ,koje je sam postavio ne moze dugo izdrzati.
Izgradjene i jake institucuje sistema su preduslov za funkcionisanje demokratije i same drzave. U nas predsednik obalja sve ,od komentarisanja dnevne politike,otvaranja djecijeg vrtica do velike fabrike i autoputa.Po prirodi je covek koji hoce da se pita za sve.E dodje do premora materijala,pa negde puca.
Valjda ce izvuci pouku iz ovog incidenta sa zdravljem,pa malo dati priliku i saradnicima i u stranci i u vlasti da se vise angazuju i odgovaraju za to.I sam sam u svom poslu slicnih manira,hocu za svugde zabadam nos,kako se kaze,postao sam kocnica , pa sam imao i slicne zdravstvene probleme . Zato nisam mogao razvijati veliku firmu .
Ja mu zelim sve najbolje.