Vučić pušten kući posle lečenja na VMA

Zdravstveno stanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića je stabilno i pušten je kući posle lečenja na Vojnomedicinskoj akademiji zbog kardiovaskularnih problema.

Savetnica za medije predsednika Vučića Suzana Vasiljević izjavila je sinoć da je predsednik dva dana bio na aparatima i da se sada oseća malo bolje, da mora da se pridržava terapije, kao i da smanji obaveze.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar objasnio je juče da je predsednik bio životno ugrožen.

Vučić, prema njegovim rečima, ima hronične, manje probleme sa srcem, ali je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlučio da se obrati lekarima VMA.

Odmah po prijemu procenjeno je da je predsednik životno ugrožen, nakon lekarske intervencije, predsednik je dobro reagovao na terapiju koja mu je prepisana.

Stručni timovi VMA su predsedniku Srbije preporučili da u narednom periodu smanji svoje redovne aktivnosti kako bi se u potpunosti oporavio.

I sam predsednik Vučić se obratio javnosti u subotu, porukom na društevnim mrežama u kojoj je zahvalio svima koji su brinuli za njega i naveo da se danas vraća u posao.

broj komentara 12 pošalji komentar
(ponedeljak, 18. nov 2019, 21:32) - Tamara [neregistrovani]

Sve najbolje

Brz oporavak i svako dobro Vam želim predsedniče.

(ponedeljak, 18. nov 2019, 18:31) - anonymous [neregistrovani]

Ana S.


Zelim Vam brz i uspesan oporavak.
Odmorite se, opustite se od svakodnevnih stresova i obaveza koje traju 24 sata. Zdravlje se nekada otkine od kontrole, ma taman koliko to mi ili lekari ,zeleli i hteli.
Srecno !

(ponedeljak, 18. nov 2019, 18:01) - Miksi [neregistrovani]

Brz oporavak

Brz oporavak i malo vise paznje na zdravlje.

(ponedeljak, 18. nov 2019, 16:35) - Milko [neregistrovani]

Hvala bogu

Hvala bogu predsednik je sada dobro. Velike pohvale lekarima. Svaka vam čast

(ponedeljak, 18. nov 2019, 16:10) - Патриот [neregistrovani]

Није добро!

Желим му брзо оздрављење. Али то што он ради није добро а није ни паметно, пре свега за њега и његову породицу. Он је потребан својим родитељима, а његовој деци је потребан отац. Са болешћу се не треба јуначити. Не верујем да су га лекари отпустили, него да је он сам тражио да иде кући. Бити два дана на апаратима и након тога отићи кући, није паметно. Морао је он да остане под контролом лекара све дотле докле то лекари сматрају да треба. Најбоље је излечити се па наставити са послом, посла ће бити увек, али нас неће. Не излечена болест се лако поврати, а онда је стање много горе него првипут. Зато бих му ја саветовао да се не игра својим животом и да мисли на своје укућане који га воле, јер им је потребан. Није ни кукавичлук ни себичност бити у болници докле треба. Са болешћу се не треба јуначити. Зато Вучићу право у кревет а не у кабинет. Научи се да слушаш паметне савете. Нека те Бог чува...

(ponedeljak, 18. nov 2019, 13:52) - Sanja [neregistrovani]

Zdravlje

Svi smo uz Vas i to Vi jako dobro znate, ali morate da mislite i na sebe malo više, ali našu podršku svakako imate. Srećan početak rada.

(ponedeljak, 18. nov 2019, 10:42) - btj [neregistrovani]

Šta vama i nama sve vredi ako niste zdravi!

Bolje ja manje rada i sporija dinamika uz dug život. Setite se basne o kornjači i zecu. Želim vam sve najbolje i uspešan oporavak.

(ponedeljak, 18. nov 2019, 10:20) - anonymous [neregistrovani]

Podrška

Brz oporavak! Srbija je uz Vas!

(ponedeljak, 18. nov 2019, 09:46) - Rada Petrovic [neregistrovani]

Brz oporavak

Predsednice zelim Vam brz oporavak. Cuvajte se jer cete tako moci da cuvate I Srbiju

(ponedeljak, 18. nov 2019, 09:45) - SasaRu [neregistrovani]

SasaRu

Likovanje kukavica i neljudi prema bilo kom čoveku kada mu je narušeno zdravlje je za svaku osudu, pogotovo što se radi o predsedniku Srbije. O njima toliko. Aleksandru Vučiću želim brz oporavak i nove pobede na svim poljima kao i do sada. Srbija je uz Vas predsedniče.