Veselji: Poziv osumnjičenima u Hag udarac za OVK

Predsednik Skupštine Kosova i lider PDK Kadri Veselji reagovao je nakon novih poziva iz Specijalnog suda za bivšeg portparola OVK Jakupa Krasnićija i bivšeg člana Vrhovnog štaba Sokolja Bašotu, ocenivši da je to udarac za OVK i njenu borbu, prenose kosovski mediji.

Kadri Veselji je, kako prenosi RTK naveo da je "sa žaljenjem" primio vest o pozivu Specijalnog suda za bivšeg portparola OVK Jakupa Krasnićija, nakon što je prethodno pozvani i bivši načelnik štaba OVK Bislim Zurapi, bivši komandant Operativne zone Dukađini Ramuš Haradinaj, kao i nekadašnji pripadnik OVK Sokolj Bašot.

"Ovo je udarac za moje drugove, OVK i našu borbu, ali siguran sam da ćemo i ovaj izazov zajedno prevazići sa hrabrošću i ojačati od njega", napisao je Veselji na svojoj Fejsbuk stranici.

Kadri Veselji je, kaže, uveren da će se oni opet vratiti nevini i ponosni jer je pravo bilo i ostaje na njihovoj strani.

"A mi smo bili na pravoj strani istorije", napisao je Veselji na Fejbuku, prenose kosvski mediji na srpskom.  

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 21. jul 2019, 19:20) - anonymous [neregistrovani]

Da ima pravde, vec

bi taj udarac davno bio izveden, ovako zamarate sa jeftinim trikovima i naravno crnim lazima.

(nedelja, 21. jul 2019, 08:47) - anonymous [neregistrovani]

Kakav crni udarac !!!??

Da ima iole pravde svi bi vi bili odavno osudjeni,a ne da vas kao marionete drze na nekoj vlasti zarad tudjih interesa !