Stefanović: Lideri SzS ne odlučuju koga će zvati tužilaštvo

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i ministar policije Nebojša Stefanović ocenio je danas da je skandalozno da lideri Saveza za Srbiju odlučuju koga će tužilaštvo zvati na razgovor.

Nebojša Stefanović je rekao da je skandalozno što poplave u Beogradu, posle obilnih padavina, na bilo koji način komentarišu ljudu iz SzS koji, kako kaže, nisu uložili nijedan dinar u kanalizacione stanice, navodi se u pisanoj izjavi Stefanovića.

Stefanović je rekao da je "za razliku od njihove nebrige" u proteklih pet godina za to odvojeno 422 miliona dinara, istakao je Stefanović.

"Drže pridike oni koji se nisu ni potrudili da, tokom svoje vlasti, izgrade neki nasip, efikasniji sistem za prečišćavanje vode, koji nisu makar neki kilometar kanalizacione ili vodovodne mreže izradili u naseljima čija imena nisu ni znali, a kamoli da su ih nekad obišli. Umesto toga ugrađivali su preskupe kontejnere", naglasio je Stefanović.

Stefanović je naveo da je "njihove katrastrofalne poteze, kada je reč u kosovskoj politici, teško je i pobrojati" i pomenuo postavljanja granica na Jarinju i Brnjaku, izmeštanja pregovora iz Ujedinjenih nacija pod okrilje Evropske unije, do pitanja Međunarodnom sudu pravde koje je pokrenulo talas novih priznanja.

"Đilas, Jeremić, Tadić, Obradović ne mogu da shvate da postoji neko, poput Aleksandra Vučića, koji se bori isključivo za narod, za razliku od lidera SzS koje zanima samo novac građana i matematička formula najbržeg prebacivanja tih para u njihove novčanike", zaključio je Stefanović.

broj komentara 13 pošalji komentar
(utorak, 25. jun 2019, 08:20) - anonymous [neregistrovani]

MUP

Nasao Ministar unutrasnjih poslova da komentarise izgradnju kanalizacije i poplave !! I jos mu za to kriva bivsa vlast ! Nase je prokletstvo da vas imamo i jedne i druge na sceni i kako stvari stoje necemo vas se osloboditi bar jos 20 godina. Grozne li sudbine.

(ponedeljak, 24. jun 2019, 22:19) - Miki [neregistrovani]

Miki

Opoizicija jedino zna da kritikuje. Dok su bili na vlasti nista nisu radili, zato im sada smeta kada neko radi.

(ponedeljak, 24. jun 2019, 22:09) - anonymous [neregistrovani]

Koja patetika! Koji cinizam!

Pa nije od DS pocao kosovski problem! Poceo je jos u vreme socijalizma, a najvise je eskalirao u 9 godina vladavine SPS i Milosevic Slobodana, tokom 90-ih!
DA su se danasnji vlastodrsci ponasali onomad kao sto se ponasaju danas, sve bi bilo drugacije, ali su se ponasali destruktovno! Zato, bez patetike! to sto pricate je bezobrazluk!

(ponedeljak, 24. jun 2019, 21:24) - anonymous [neregistrovani]

Pitanje za ministra

A kako su mogli da ulazu? A kako bi onda sebi trpali u dzepove???

(ponedeljak, 24. jun 2019, 20:35) - anonymous [neregistrovani]

Dvije vazne stvari iz domena politike

Opozicija u Srbiji stalno zaboravlja dvije vazne stvari a to su,kao prvo,diskusije po svim mogucim pitanjima se vode u Narodnoj Skupstini Srbije a ne na ulici.A,druga stvar je da se vlast dobija na izborima a ne na ulici,pa makar oni imali sve simpatije i svu podrsku svih zapadnih ambasada.

(ponedeljak, 24. jun 2019, 20:16) - Маја [neregistrovani]

Маја

Најлакше је неког посматрати са стране и критиковати... Кад је опозиција била у могућности да нешто уради, била је заузета пуњењем својих џепова.

(ponedeljak, 24. jun 2019, 19:37) - Zaks [neregistrovani]

Komentar

Vučić se bori da ima što više novca za gradjane, za razliku od drugih koji se bore da taj novac završi za lične potrebe

(ponedeljak, 24. jun 2019, 19:26) - cane [neregistrovani]

srbin

Zato nećemo dozvoliti žutima da se vrate.

(ponedeljak, 24. jun 2019, 19:20) - MilijanaLakić [neregistrovani]

opozicija bez srama

Kolektivno ludilo u SzS, za sve "pametni" a kad vidimo šta je ostalo iza njihove "bajne vladavine" ne znamo gde pre da uložimo pare i šta da popravljamo i spasavamo! Opljačkali su narod Srbije a još se zanose kako građani "jedva čekaju da se oni vrate".Tako se ponašaju samo umobolni ljudi

(ponedeljak, 24. jun 2019, 19:03) - Milan [neregistrovani]

Vlada

Opozicija prvo da pobedi na izborima pa neka onda vlada...