Stanje na putevima za 4.septembar

Bez većih zastoja u saobraćaju

Na važnijim i frekventnijim putnim pravcima u Srbiji saobraćaj je umerenog inteziteta, a pojačan je na prilazima većim gradskim centrima. Na graničnim prelazima zadržavanja vozila su od 15 do 30 minuta.

U Srbiji je saobraćaj umerenog inteziteta na važnijim i frekventnijim putnim pravcima , a pojačan je na prilazima većim gradskim centrima.

Zbog radova na popravci mosta preko reke Crni Timok, na magistralnom putu M-5 Paraćin-Zaječar, na delu između Selišsta i Gamzigradske banje, saobraćaj je potpuno obustavljen do ponedeljka u 17.00.

Vozači mogu da koriste sledeće alternativne pravce: vozači koji idu iz Paraćina za Zaječar, Negotin ili Knjaževac, mogu da koriste alternativni put od Selišta ka Boru, pa preko Nikolićeva za Zaječar i dalje.

Vozači koji idu iz Knjaževca, Negotina i Zaječara ka Paraćinu, mogu da koriste regionalni put Zaječar-Boljevac, preko Lubnice, i dalje ka Paraćinu ili napred navedeni pravac Zaječar-Bor i dalje ka Paraćinu.

Na graničnim prelazima zadržavanja vozila su od 15 do 30 minuta.

Zbog radova na sanaciji nadvožnjaka kod Mihajlovca na autoputu E-75, Niš-Beograd, za saobraćaj će biti zatvorena brza traka u smeru ka Beogradu.

Planirani su radovi na izgradnji dve deonice od po 10 kilometara, na levoj strani autoputa E-75, deonica Horgoš-Novi Sad.

Očekuje se da će deonica od 20 kilometara biti puštena u saobraćaj 29. novembra.

Delimično je normalizovan saobraćaj na regionalnom putu R-120 Temerin-Novi Sad iz pravca Subotice i Beograda. U zoni temerinske raskrsnice, i dalje je zatvoreno skretanje sa autoputa

Beograd-Subotica na regionalni put R-120 Temerin-Novi Sad, a vozila se usmeravaju na petlju Zrenjanin.

Na magistralnom putu M-22, koji od Beograda, preko Novog Sada, vodi ka Subotici, zabranjen je saobraćaj kamionima čija nosivost prelazi 12 tona.

Na regionalnom putu Kanjiža-Novi Kneževac, zbog popravke kolovozne konstrukcije mosta, zabranjen je saobraćaj teretnim vozilima od preko 12 tona.

Na magistralnom putu M-22 Kraljevo-Raška, na deonici Ušće-Biljanovac, saobraćaj se, zbog radova, obavlja usporeno i uz naizmenično propuštanje vozila, koje je regulisano semaforskom signalizacijom.

broj komentara 0 pošalji komentar