Italija, Albanci napali gimnazijalce iz Prokuplja

Dvojica prokupačkih gimnazijalaca povređena su na ekskurziji u Italiji, kada su ih napala dva Albanca, nakon čega im je ukazana pomoć u lokalnoj bolnici.

Napad se dogodio tokom šetnje u večernjim satima, kada su im napadači prišli s leđa, udarili ih i pobegli.

Na sedmodnevnoj ekskurziji u Italiji se nalazi 100 učenika prokupačke Gimnazije i njihov povratak se očekuje u nedelju kada će se znati više o incidentu.

 

broj komentara 3 pošalji komentar
(subota, 05. okt 2019, 15:43) - anonymous [neregistrovani]

@Iskustvo

Nije "verovatno" nego sigurno su bila druga vremena. Tada nije bilo americke i albanske "demokratije" na ovim prostorima.

(subota, 05. okt 2019, 13:48) - Dragacevac [neregistrovani]

Iskustvo

Svako ima nekakvo iskustvo,ja ga imam pozitivno sto se tice Albanaca sa Kosova.Kao ucenik u privredi jedne firme iz Cacka boravili smo 14 dana na odmoru u blizini manastira Visoki Decani,nikakvih problema nismo imali sa Albancima,verovatno druga vremena su bila tad,u leto1964 godine.

(petak, 04. okt 2019, 21:40) - Zoran [neregistrovani]

Oduvek

Tako je oduvek bilo! Pre 35 godina kada sam kao dete isao na ekskurziju na Kosovo bilo je dobacivanja kroz mesta kuda bi prolazio autobus, stajali smo samo u manastirima zbog bezbednosti. Doletela bi po neka kamenica u autobus i tadasnji vrsnjaci su nas vredjali i napadali kad god su imali priliku, ispred porti ili pored malih tezgi sa suvenirima pored puta. Ne verujem da sa njima ima mira ikada, na zalost.