Potukli se migranti u Knez Mihailovoj – jedan ranjen, za drugim se traga

Kako RTS nezvanično saznaje, kod Tržnog centra "Rajićeva" potukla su se dvojica migranata.

Jedan od migranata je izvadio nož i ubo drugog u debelo meso.

Ranjeni muškarac je prevezen u Urgentni centar, dok za drugim policija traga.

Incident se dogodio oko 20.45.

broj komentara 6 pošalji komentar
(subota, 28. sep 2019, 05:09) - anonymous [neregistrovani]

Policija

zakazala sto se ovog pitanja tice. Na pocetku krize sam mislio da ce sve lepo proci i da se nemiri iz Evrope nece kod nas preneti ali sada se polako prenosi i kod nas i to treba odmah zaustaviti. Nadam se da drzava imas neki ostar plan koji ce zastiti gradjane.

(subota, 28. sep 2019, 02:29) - Beogradjanin [neregistrovani]

Visoki bezbednosni rizik

Bez obzira što se uzdržavaju od napada na građane Srbije jer im je očigledno cilj da što pre odu put EU, to je ozbiljan bezbednosni rizik. Policijskih patrola mi više, praktično, i nemamo zbog manjka zaposlenih u policiji. Umesto što se povećava broj komunalnih policajaca, trebalo je povećati broj policajaca koji mogu koliko-toliko rešavati i te komunalne prekršaje. Policija mora sprovoditi više kontrola migranata i sumnjivih lica koja se muvaju po gradu. Beograd mora biti vruć teren za sumnjiva lica. Nije to neka naročita filozofija, živeli smo u takvoj državi, znamo i šta je bezbednost i kako se postiže.

(subota, 28. sep 2019, 00:40) - anonymous [neregistrovani]

Australija je majka Mara

Ovde se ilegalni imigranti drze u sabirnim centrima zatvorenog tipa i nije im dozvoljen izlazak dok im se resava status (traje par godina), sve sto im treba je obezbedjeno.

(petak, 27. sep 2019, 23:24) - anonymous [neregistrovani]

Migranti

Da li je uopste dozvoljeno da se objavi tacno koliko ih je vec u Srbiji i koliko ce ih tek biti?

(petak, 27. sep 2019, 22:22) - anonymous [neregistrovani]

Sigurnost

Kazete sigurni smo, sve je okej, nece se to desiti kod nas...

(petak, 27. sep 2019, 22:18) - anonymous [neregistrovani]

Zasto je dozvoljen ovakav veliki rizik?

Zasto je dozvoljeno ovim emigrantima, da udju u najuzi centar Beograda i najveci Beogradski park Kalemegdan. Pored toliko policajaca, komunalnih i drugih... Celo leto se motaju oko Rajiceve pune svoje mobilne telefone i koriste besplatan internet iz Raajicevog Shoping Centra, arogantno galame, prose i sto je najgore ne zna se kada ce da krene tuca izmedju njih, ili nesto drugo jos mnogo gore?! Trebala je da bude oformljena posebna jedinica nase policije, koja bih ih drzala van centra i naseljenih delova grada i da ih vraca ili salje dalje. Dozvoliti ovakav rizik za nase ljude i veliki broh stranih turiste u centru Beograda je veliki propust i neodgovornost, posle svih iskustava koje smo imali sa ovim cudnim ljudima.