Bajden nazvao farmera "prokletim lažovom", izazvao ga da rade sklekove

Jedan od kandidata Demokratske partije za predsednika SAD Džo Bajden ušao je u oštru raspravu sa potencijalnim glasačem u Ajovi, nazvao ga je "prokletim lažovom" i izazvao na testiranje inteligencije i takmičenje u sklekovima.

Penzionisani farmer je na predizbornom skupu u Ajovi rekao Bajdenu da postoje dva problema kada je on u pitanju.

"Prvo, star si skoro koliko i ja. Prestar si za ovaj posao", primetio je farmer.

Potom je optužio bivšeg potpredsednika SAD da je poslao svog sina u Ukrajinu da radi za naftnu kompaniju, iako nije imao nikakvog iskustva sa takvim poslovima, kako bi imao pristup predsedniku te zemlje.

"Ti si prokleti lažov, čoveče. To nije istina i niko nikada nije rekao da je moj sin učinio bilo šta pogrešno, a nisam ni ja", odgovorio je Bajden ljutito.

Imao je spreman odgovor i na primedbu o svojim godinama.

"Ako želiš da proveriš moje stanje, hajde da radimo sklekove zajedno. Hajde da radimo šta god želiš, možemo i IQ test da uradimo", rekao je Džo Bajden.

broj komentara 8 pošalji komentar
(petak, 06. dec 2019, 17:30) - anonymous [neregistrovani]

Ajde bolan,

Bajden nije ozbiljan ni kao covek ni kao predsednicki kandidat. Sto se tice mene, ja najvise cenim Sandersa od demokrata, ali ni on nema sansu, nije imao ni prosli put zato sto nista nije hreo da kaze protiv Klintonovke. Najvise sansi ima, ako bude nominovan, Blumberg. On je covek odmeren u svakoj svojoj reci a ima sta i pokazati da je sposoban da ce uraditi za drzavu. Ako demokrate budu penjavile sa Trampovim impichmentom, Tramp ce da pobedi i sledece izbore i to ce biti katastrofa za demokrate. Bajden je poslednja rupa na svirali.

(petak, 06. dec 2019, 15:02) - anonymous [neregistrovani]

Ма да, само напред

Ставите младе људе на руководећа места, ове што ни образац за здравствени картон не знају да попуне, па када дође време да донесу кључне одлуке по народ употребе своје ”големо животно искуство”.Само напред, видећемо где ће нас то довести.У нормалним змљама избори постоје да се народ изјасни кога хоће, старијег, млађег, левог, десног, правог, кривог, никаквог, некаквог, било каквог.

(petak, 06. dec 2019, 14:53) - anonymous [neregistrovani]

sincic

Na stranu ovo o godinama ali ono za sincica koga je tatica postavio na unosnu poziciju farmer je potpuno u pravu...

(petak, 06. dec 2019, 14:52) - anonymous [neregistrovani]

namesteno

Ajde bre sta se lozite. Ovo je namesteno, kao i se kod Amera. To je da se vidi da je Bajden, kako oni kazu, cvrst momak...

(petak, 06. dec 2019, 13:36) - anonymous [neregistrovani]

Godine ne znace nista!

Zaista, primera radi, moja zubarka je radila do poslednjeg dana svog zivota, tj do 84 godine. I radila je odlicno, jer je bila vrsni stomatolog sa znanjem i iskustvom, a bila je naravno pri tome i dobra, plemenita i mudra osoba, puna ljubavi prema ljudima. Za razliku od nje jedna mlada i neiskusna zubarka je zbog svoje lose uradjene intervencije uzrokovala gubitak zuba kod mog deteta.

(petak, 06. dec 2019, 12:28) - anonymous [neregistrovani]

@ Rekao bih...

Па где нас стави у исту раван са Аустријом и Француском? Они имају изборе а ми имамо “изборе”.

(petak, 06. dec 2019, 11:44) - Milovan Z. [neregistrovani]

Rekao bih...

Matori politicari su "opasni" zato sto znaju da im je zivot pri kraju pa mnogi od njih ne haju sta ce biti posle i sa drzavom i sa narodom. Zato treba mladje ljude sa perspektivom uzimati za predsednike kao sto je uradila Austrija, Francuska ili Srbija. Bajeden je zreo za penziju a ne kandidaturu. Farmer je u pravu.

(petak, 06. dec 2019, 11:35) - anonymous [neregistrovani]

Kao rosa u podne

farmer je u pravu.covek nakon 65 nije dobar za predsednicke duznosti tu trebaju mladi i zdravi kandidati sa visokim stepenom inteligencije.parlamenti su puni starih i iznemocalih ljudi kojima parlament sluzi za lecenje kompleksa i kao zabaviste.