Panika u Vašingtonu, 60 minuta blokade zbog nepoznatog aviona

Zgrada američkog Kongresa bila je evakuisana, a Bela kuća blokirana posle informacija da nad gradom leti avion s čijom posadom ne uspevaju da uspostave komunikaciju. Tajna služba proglasila kraj uzbune.

Najvažniji objekti u glavnom gradu Sjedinjenih Američkih Država bili su nakratko blokirani ili, poput Kongresa, evakuisani, kada je nad prestonicom uočen avion sa kojim kontrola letenja nije uspevala da uspostavi komunikaciju.

Ubrzo zatim ratno vazduhoplovstvo podiglo je lovce, a oko Bele kuće lebdeo je, kako javljaju vašingtonski mediji, helikopter spreman da u slučaju potrebe evakuiše osoblje administracije Donalda Trampa.

Ipak, ispostavilo se da je uzbuna lažna, a Tajna služba, zadužena za obezbeđenje američkog predsednika, saopštila je da je reč o manjem avionu sa čijim pilotom, iz za sada nepoznatih razloga, nije bilo moguće uspostaviti komunikaciju.

 

broj komentara 7 pošalji komentar
(utorak, 26. nov 2019, 18:39) - anonymous [neregistrovani]

To se zove panika...

Evakuacija Bijele kuce i Kongresa radi nekog malog aviona je,u najmanju ruku,smijesno i panicno ponasanje rukovodstva SAD.Samo se pitam,kako bi se ti ljudi ponasali da dodju u situaciju da im civile i civilne objekte bombarduje stotine aviona kao sto su oni bombardovali Srbiju,Irak,Siriju,Libiju,a da ne pricam o napalm bombama u Vijetnamu.Ali,ne,oni o tome ne razmisljaju,oni misle da su nedodirljivi i da to njih ne moze zadesiti.A,jesu li nedodirljivi?Mislim da nisu jer danasnji svjetski rat,ukoliko ga oni pocnu, bi se sigurno vodio i na njihovoj teritoriji.Danas su rukovodioci SAD ovim panicnim strahom od jednog avioncica pokazali da nisu spremni ni za ovaj beznacajni izazov,a kamoli za rat svjetskih razmjera.I ne mislim da su u stanju da danas razmisle kako je onima koje oni bombarduju,ruse i ubijaju.

(utorak, 26. nov 2019, 18:19) - anonymous [neregistrovani]

nije NLO

ne, ne... sada će da traže "ruski trag"

(utorak, 26. nov 2019, 16:36) - Dmitar [neregistrovani]

Vrane

izgleda da se plase i vrana koje lete iznad Vasingtona.

(utorak, 26. nov 2019, 16:31) - anonymous [neregistrovani]

A sad

nervoza

(utorak, 26. nov 2019, 16:17) - anonymous [neregistrovani]

Ah

To je bila samo vezba. Da je bilo nesto ozbiljno, taj pilot bi vrlo brzo bio u prahu i vetar bi ga razneo.

(utorak, 26. nov 2019, 16:05) - anonymous [neregistrovani]

Necuveno

A bili su na mesecu pre sto godina, bar tako tvrde a ne mogu da uspostave kontakt sa pilotom.Nesto trulo u drzavi velikoj

(utorak, 26. nov 2019, 15:43) - anonymous [neregistrovani]

Ja se nadam

Da nije NLO