Slučaj Epstajn: Čuvari zatvora lažirali zapisnike

Istragom o smrti Džefrija Epstajna, došlo se do podataka da su zatvorski čuvari krivotvorili unose u zapisnike kako bi pokazali da proveravaju zatvorenike svakih pola sata, a da zapravo to nisu činili, tvrdi za agenciju AP osoba upoznata sa istragom.

Prema navodima obaveštene osobe, video-snimci nakon Epstajnove smrti pokazali su da čuvari nikada nisu izvršili neke od provera zabeležene u zapisniku.

Ministarstvo pravde saopštilo je juče da su dva čuvara koja su nadgledala Epstajna poslata na privremeno odsustvo.

Veruje se da se Epstajn ubio u subotu rano ujutru u Kazneno-popravnom centru Metropoliten u Njujorku, gde je čekao suđenje za trgovinu ljudima i seksualno zlostavljanje, preneo je AP.

broj komentara 2 pošalji komentar
(sreda, 14. avg 2019, 13:24) - anonymous [neregistrovani]

Jes

Sve je ovo igra matore brace. Epstin je izvrsio "samoubistvo", nasli ga na podu, vrat mu bio pomodrio od konopca a nigde konopca nisu mogli da nadju., valjda ga, posle "samoubistva" Epstin sakrio. Otpustili su sada dva cuvara, mozda ni kriva ni duzna dok ne izmisle drugu prichu. Epstin je milijarde sakrio na sigurno mesto (verovatno ne u Americi) dok takozvani "hram" na malom ostrvcu krije rituale sa mladom decom. Da li je neko dete moglo ostati zivo iz tog "hrama", Bog zna. Sigurno je jedno da jedan deo priche, trgovine ljudima, pocinje kod nas na Kosovu. Iz tih razloga Kosovo uziva "nezavisnost. Sad mozete zamisliti ko su ljudi koji podrzavaju "drzavu" Kosovo.

(sreda, 14. avg 2019, 12:45) - anonymous [neregistrovani]

Ovo moze

samo u zemlji Alisa cuda