Tramp: Sledeća stanica Mars

Predsednik SAD Donald Tramp ugostio je astronaute koji su bili deo misije "Apolo 11", tokom koje su pre 50 godina ljudi prvi put kročili na Mesec. Tramp kaže da bi želeo da se odmah organizuje misija istraživanja Marsa.

Donald Tramp se u Ovalnoj kancelariji sastao sa drugim čovekom koji je hodao po Mesecu, Bazom Oldrinom, članom misije "Apolo 11" Majklom Kolinsom i rođacima Nila Armstronga, prvog čoveka na Mesecu, prenosi Rojters.

Tramp je upitao Oldrina kako mu se čini sposobnost SAD da deluju u svemiru nakon 50 godina.

Oldrin je odgovorio da je pomalo razočaran u poslednjih deset ili 15 godina.

Agencija navodi da je Tramp sa bivšim astronautima razgovarao o misiji na Mars i nagovestio da bi želeo da se odmah organizuje misija istraživanja Crvene planete, umesto da se ponovo sleće na Mesec.

Kolins se složio sa predsednikom i rekao da bi trebalo ići "direktno na Mars".

Sastanku je prisustvovao i administrator američke svemirske agencije NASA, Džim Brajdenstin.

broj komentara 4 pošalji komentar
(subota, 20. jul 2019, 15:00) - milan lala [neregistrovani]

Holivud

Po Mesecu su navodno setali 11 astronauta, tako tvrde u SAD , znaci na Mesecu su ostali gabaritni delovi letilica, ukupno 5 Apolo letilica , to su veliki artefakti / dokazi ne racunajuci "mesecevo vozilo" i razne druge stvari sto su navodne expedicije ostavile . Nista od postojanja tih artefakata / dokaza nije potvrdila ni jedna od medjunarodnih sondi koje su godinama snimale povrsinu Meseca, kao i poslednje Kinesko ispitivanje Meseca i spustanje bas na teritoriju gde su se navodne Apolo misije odigrale / spustile . Na Mesecu nema ni traga od Americkog Apolo spustanja . To je bila jedna velika obmana celokupnog covecanstava od strane SAD-vlade i Holivuda. Sta reci posle svega a ne osecati se prevaren i glup, covek ostje zapanjen pred saznanjem o jednoj teskoj planetarnoj lazi . Evo jos jednog interesantnog detalja Nil Amstron "prvi covek " koji je navodno setao po Mesecu odbio je da polozi svoju ruku na Bibliju i zakune se da je setao po Mesecu.To je od njega javno na jednoj medjunrodnoj konferenciji zatrazio jedan Americki svestenik, sve fino snimljeno moze se videti na Yutube. Nil Amastron kao veran covek jako uznemiren je odbio da to ucini. Zato dragi Amerikanci dok je vama Holivuda vi ima sve da osvojite ( i Mars i sve ostale planete ) i u svemu da budete prvi i glavni …. ali samo virtualno u Holivudu .

(subota, 20. jul 2019, 09:50) - anonymous [neregistrovani]

Predsednik

Ovo im sluzi da se hvale jednog dana kako im je i predsednik poverovao, iako svi znaju da toga nije bilo vec da je sve propaganda i fotomontaza.
Zasto ope ne odu , zasto ne krenu u dalja istrazivanja? znaju da bi to bilo provaljeno, i samim tim doznalo bi se da nikad nisu bili na Mesec.

(subota, 20. jul 2019, 08:08) - anonymous [neregistrovani]

Verovali ili ne?

Da li im stvarno veruje Predsednik da su oni bili na Mesec?

(subota, 20. jul 2019, 00:01) - Drndule [neregistrovani]

Koji bre Mars, direktno na Saturn

Uz danasnju kompjutersku animaciju imate da stignete i do Saturna