Нова блогерска ера

Црногорски премијер Игор Лукшић најавио на свом блогу да је пред Црном Гором нова ера и додао да жели да то буде иновативна земља, чијим ће вештинама завидети друге земље.

Пред Црном Гором је нова ера, рекао је премијер Игор Лукшић. Лукшић је на свом блогу написао да ће његова влада наставити путем који је трасирао кабинет његовог претходника Мила Ђукановића.

"Карактер једне државе одређује њен лидер. У том смислу, нова ера је пред нама: нови стил, нови став и нове идеје", написао је Лукшић.

"Најзначајнија лекција коју сам током ових година научио је била како поставити циљеве и како их остварити кроз политику", рекао је Лукшић и поручио да ће он и његова влада бити посвећени остваривању истог циља који је поставио његов претходник, а то је мирна и просперитетна будућност Црне Горе.

"Успеси претходног кабинета ће служити новој влади да тежи још већим резултатима", рекао је црногорски премијер.

"Суштина наше прошле, садашње и будуће политике може се сумирати у три речи: развој, интеграција и транспарентност", казао је црногорски премијер.

Раст ће произаћи из наших ниских пореза и паметно вођене инвестиционе политике, а транспарентност и одговорност се не могу сматрати пасивним концептом у демократији.

Лукшић каже да будућност Црне Горе обилује могућностима никад ближе интеграције са евроатлантском заједницом.

"Желим да Црна Гора буде иновативна земља чијим вештинама ће завидети друге земље", поручио је црногорски премијер и подсетио на поруку Винстона Черчила Британцима, на почетку Другог светског рата, када им је понудио "крв, сузе и зној".

"Од тада се свет доста променио: сада се од нас захтева само труд и зној. То је жртва на коју смо спремни", закључио је Лукшић.

број коментара 6 Пошаљи коментар
(уторак, 15. феб 2011, 20:51) - anonymous [нерегистровани]

Crnogorske vijestine

Laz,prevara,nerad.

(уторак, 15. феб 2011, 20:43) - Miro Markovic [нерегистровани]

Smejuri ce nas sve odrzati!

@ne... hvala ti, brate rodjeni, na predvinoj i odgovarajucoj sali!!!

Suze su mi posle od smeha i divljenja nasoj narodnoj visperosti.

Neka si ti majci ziv i svima nama do vjek i vjekova i samo se sali, jer bez nje cemo da skrenemo zbog ludila nasih "vladara".

(уторак, 15. феб 2011, 13:29) - anonymous [нерегистровани]

@ne...

Jos se smejem, jedva kucam..... nisam sam ga cuo pre :)

(уторак, 15. феб 2011, 11:46) - anonymous [нерегистровани]

ne ....

Ovo mi lici na onaj vic o utrkivanju Engleza,Francuza i Crnogoraca o tome ciji ce eho da bude najduzi.Englez kaze:"Ja kad se popnem na Big Ben i viknem zivjela Engleska, nakon toga sat vremena odjekuje citav London zivjela Engleska, zivjela Engleska...!" Francuz ce na to: "Nista je to, ja kad se popnem na Ajfelovu kulu i viknem zivjela Francuska, nakon toga citav dan cijeli Pariz odjekuje zivjela Francuska, zivjela Francuska...!" Crnogorac ce na to ponosno:"Nista vam je to! Kad se ja popnem na Lovcen i viknem, ocemo li radit´ Crnogorci, nakon toga cijela Crna Gora nedelju dana odjekuje, ne jed´ g.... Radovane!!!"

(уторак, 15. феб 2011, 09:42) - anonymous [нерегистровани]

Despotovac

Sta reci,u brazdu

(уторак, 15. феб 2011, 09:18) - Мирослав М. Копривица, КГ [нерегистровани]

Које поређење, са Черчилом

Овај момак стварно има петљу и мисли унапред, храбро као Винстон (не цигарете)ово изгледа неки нови почетак за Црну Гору, видећемо... остаје вечита мука и брука, брату сам истерао око (признавањем КиМ, као неке државе)... тако да као просечан грађанин Србије, баш ме брига шта овај Милов обећава, мене неће видети Црна Гора.