Хрватска, ухапшен осумњичени за напад на Србина повратника

Хрватски министар полиције Давор Божиновић изјавио је да је јутрос ухапшена особа која се доводи у везу с нападом на 70-годишњег Србина повратника у Вишкову код Ријеке.

"Везано уз напад који је пријављен у Вишкову, полиција је рано јутрос ухитила особу коју доводи у везу с нападом на грађанина Републике Хрватске пре два дана", изјавио је Божиновић, наводи ХРТ, преноси Индекс.

Божиновић је додао како је поднето пет прекршајних и једна кривична пријава због напада на Србе у Ђеврскама, а да о случају у Уздољу, где су непознати нападачи повредили пет становника српске националности, полиција спроводи истрагу.

Из ПУ приморско-горанске Индексу у су потврдили Божиновићеву изјаву о томе да је приведена особа која се доводи у везу са нападом на Србина повратника, а да ће више информација објавити након што буде завршена криминалистичка обрада.

Добривоје Арсић је 20. августа у Вишкову код Ријеке претучен и вређан на националној основи.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(субота, 24. авг 2019, 19:43) - Кога Брига [нерегистровани]

@Mislim

Срби из Далмације имају изреку:
"Магарац мисли а човјек размишља."

(субота, 24. авг 2019, 17:06) - anonymous [нерегистровани]

Ceo svet dobro zna, šta se desilo oko Knina i u Rijeci, jedino...

....predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarovic nije upoznata, i nem komentar dok ne dobije “izvjesce”, od...redarstvenika! Bože sačuvaj, kao da joj već ništa nije poznato, obzirom da su to njeni - glasaci!!!

(субота, 24. авг 2019, 16:02) - anonymous [нерегистровани]

Mislim

U Banja luci ubijen student Srbin policija stiti ubice pa su stime i saucesnici u ubistvu.Srbi u Hrvatskoj da prihvate Hrvatsku kao svoju domovinu imaju vise prava nego Srbi u Republici Srpskoj.