Орбан: Потребна су нам мађарска деца

Мађарски премијер Виктор Орбан најавио је нове субвенције за све жене које се удају пре 40. године, као и нове погодности за нововенчане парове и породице. Опозицију у животу одржава Сорос, поручио је Орбан.

"Све мање и мање деце се рађа у Европи. Што се тиче Запада, њихов одговор је имиграција. За свако дете које недостаје, требало би да се нађе ново и тек онда ће бројеви бити на месту. Али нама нису потребни бројеви. Нама су потребна мађарска деца", рекао је данас у свом обраћању нацији Орбан, преноси Ројтерс.

Мађарски премијер је најавио нови програм у седам тачака који ће донети нове погодности за нововенчане парове и породице.

Нове мере ће омогућити породицама које имају најмање двоје деце да добију субвенције за куповину куће, као и за куповину аутомобила.

Жене које имају најмање четворо деце имаће могућност да не плаћају лични порез на доходак.

Жене млађе од 40 година које се удају први пут, имаће могућност да добију субвенције од десет милиона форинти (36.000 долара), рекао је Орбан.

Трећина тог дуга се отписује када жена роди друго дете, а након трећег, дуг се у потпуности описује. "То је одговор за Мађаре. Не имиграција", рекао је Орбан.

Поручује да опозицију, ту "гомилу проимигрантских политичара", у животу одржавају амерички финансијер Џорџ Сорос и европске бирократе.

Коалицију социјалиста и екстремне деснице Орбан је у говору о стању нације назвао "политичком порнографијом", преноси МТИ.

Он је званични Брисел, седиште Европске уније, назвао "цитаделом новог интернационализма" и имиграције.

Како каже, поново су на помолу снаге које желе да виде отворена друштва и свет без нација, као и да "измисле" наднационалну глобалну владу.

"Државе на метама миграната посведочили су појави хришћанско-муслиманског света, са све мањим бројем хришћана. Али ми, средњоевропљани, и даље имамо своју будућност", поручио је Орбан.

број коментара 10 Пошаљи коментар
(понедељак, 11. феб 2019, 08:46) - anonymous [нерегистровани]

У праву је!

Да би један народ опстао, мора да има прираштај! Људи све дуже живе, и млада радна снага мора да постоји да би друштво опстало! Треба рађати више деце, и држава је дужна да обезбеди све могуће повластице родитељима и породицама! 

(понедељак, 11. феб 2019, 07:46) - anonymous [нерегистровани]

vlast

On je na vlasti vec vise od 10 godina i sad se setio necega
za tih 10 godina Madjarska se smanjila za 500.000 stanovnika
toliko o njegovoj uspesnoj vladavini

(понедељак, 11. феб 2019, 02:52) - anonymous [нерегистровани]

Tri prava Evropljanina,

Po imenu i prezimenu: Viktor Orban, Milos Zeman i g. Salvini, - da pokrenu on o sto ce se zvati Demokratska Evropa ! Ova danas je samo izigravanje zajednice zvane EU ! Evropa mora biti: Sastav svih Drzava koje iskljucivo pripadaju Evropskom kontinentu, sa svim zakonima i ustavom, gde ce se birati i predsednik iste kao i Parlament. Sve Drzave u takvoj Evropi da imaju jednaka prava i obaveze ! Neka se ono preko "bare" i dalje zove USA, ali ovo ce od sada biti DEZ (demokratska Evropska Zajednica ili DE demokratska Evropa,, Tako nesto da pokrene ova trojka, koja radi iskljucivo sa "svoju kucu".

(недеља, 10. феб 2019, 21:23) - Dragan Nis [нерегистровани]

Bravo

Bravo Orbane, bravo Madjari. Tako se to radi, znas ko si I sta si, I onda zauzmes stav da tako ostane. Jako postujem Madjari. Istoriju ostavimo da pamtimo i mi I oni.

(недеља, 10. феб 2019, 21:09) - anonymous [нерегистровани]

Natalitet

Znači mešani brakovi ne dolaze u obzir? 'Oće čistu naciju?

(недеља, 10. феб 2019, 20:42) - anonymous [нерегистровани]

Orban car

Srbi će izumreti .Dečji dodatak je u Srbiji 2200 dinara po detetu, ali ga mogu dobiti samo roditelji koji žive od socialne pomoći.To je sramota.

(недеља, 10. феб 2019, 20:33) - anonymous [нерегистровани]

Kako ?

Od kojih para ? Nismo mi Madjarska , zivis u Srbistanu. Mi smo zemlja sa najvecim dugovima u Evropi ...

(недеља, 10. феб 2019, 18:55) - anonymous [нерегистровани]

Тако се ради!!!!

Браво, у праву је 100%!
И ми Срби треба да имамо исту политику!!!!

(недеља, 10. феб 2019, 18:40) - Gost [нерегистровани]

Асд

Е тако се води национална политика.

(недеља, 10. феб 2019, 18:20) - anonymous [нерегистровани]

Bravo!

Hocemo i mi ovakve mere!