Сплитски одборник: Делије драге, какво је море у фебруару?

Градски одборник у Сплиту и члан странке Неовисни за Хрватску Мартин Паук јуче је на Фејсбуку навео да су ватерполисти Црвене звезде сами криви за напад у том граду.

Бројни хрватски званичници осудили су напад на ватерполисте Црвене звезде у Сплиту. Међутим, било је оних који сматрају да су млади спортисти сами криви за инцидент. Један од њих је и Мартин Паук.

Он је навео да сплитски ватерполисти, када су дошли у Београд, нису у граду носили клупска обележја и да су чинили све да избегну конфликт и провокације.

"Јесте ли примијетили разлику између хрватских ватерполиста који дођу у Београд, обуку цивилну одјећу без икаквих навијачких обиљежја те уз то још наруџбу кажу на језику домаћина како би се уклопили Мартин Паук је навео да сплитски ватерполисти, када су дошли у Београд, нису у граду носили клупска обележја и да су чинили све да избегну конфликт и провокације., а са друге стране понашање српских ватерполиста који се шепуре сплитском Ривом у дресовима Црвене Звезде са ставом ‘види нас колики смо, не може нам нитко ништа‘", нагласио је Паук.

Имао је поруку за ватерполисте Звезде:

"Е па 'делије' драге, сигуран сам да бисте, да сте у миру прошетали Ривом у суботу у подне, негдје код фонтане стали, направили селфие и ставили га на инстаграм те се ку**или својим јаранима у Београду и поносно им причали како сте прошетали центром Сплита у дресовима Звезде, а да вам нитко није ништа могао јер сте ‘моћни', ‘огромни', ‘снажни'. Сада им бре причајте какво је море у фебруару", навео је Паук.

број коментара 33 Пошаљи коментар
(понедељак, 11. феб 2019, 11:23) - anonymous [нерегистровани]

Politika

Kada bi predsednica Hrvatske imala iole autoriteta, ovaj bi zanavek leteo iz politike.

(понедељак, 11. феб 2019, 02:00) - jkn [нерегистровани]

Re: Mlad a olajava bracu

"Niko mu u familiji nije objasnio da je prezime Pauk, srpsko prezime."
ODGOVOR:
Pa bas zbog toga se i mora dokazivati. 

(понедељак, 11. феб 2019, 00:51) - Liubisa Australija [нерегистровани]

NE Osveta

Zamolio bi delije da se ne osvete Splicanima kad budu dolazili u Beograd. jedino tako pokazacemo celom svetu da nismo vaspitani kao i oni .

(недеља, 10. феб 2019, 21:23) - anonymous [нерегистровани]

Да ли ова будала..

..како спортисти хрватских клубова шетају Београдом када гостују?
Ја ћу да му кажем, у дресовима својих клубова и нико их ни попреко не погледа, то је правило свуда у свету јер ти играчи нису дошли у приватну посету него представљају свој клуб и земљу.

(недеља, 10. феб 2019, 21:04) - M. J. (Nikad više u Split!!) [нерегистровани]

Otrovni pauk

Kad god u Splitu dobiješ batine - ti si im kriv. Mene je u Splitu huligan zamalo ubio još dok sam bio malo dete, dosta godina pre rata, tako što mi je šutnuo fudbalsku loptu u leđa, krvnički, iz sve snage i izbio mi vazduh iz pluća, samo zato što sam pričao nešto na srpskom. Otrovni Pauk bi i za mene rekao da sam ja bio kriv i da sam provocirao. Nikad više u Split!!!

(недеља, 10. феб 2019, 20:35) - anonymous [нерегистровани]

Mrznja i objektivnost ne idu zajedno...

Kad je neko zaslijepljen mrznjom onda u njegovom mozgu ne funkcionise centar za realnost ili objektivnost i zato dolazi do ovakvih izjava.Zasto im smetaju obiljezja Crvene Zvezde na ulici a ne smetaju na kosarkaskom ili fudbalskom terenu ili u bazenu?Moze li ovaj tip to shvatiti?Po njemu igraci Crvene Zvezde nisu smjeli imati svoj klupski grb ni na vaterpolskim kapicama za vrijeme utalmice.
A,zna li taj tip da su vaterpolisti Zvezde bili goloruki a napadaci naoruzani metalnm sipkama i nozevima i da,u tom slucaju,hrabrost i korpulentnost ljudi ne znace nista.?Stvarno.

(недеља, 10. феб 2019, 20:28) - Тома-Трстеник [нерегистровани]

И да су имали !!!

Господине Паук, ми Делије се
сигурно не плашимо никаквог
Паука и не заборавите то и да су
хрватски спортисти имали клубска
Обележја неби им се ништа лоше
десило, јер ми смо демократска Земља и
волимо Спорт и зато нас с'правом
и зову Делије и поносан Народ.

(недеља, 10. феб 2019, 20:19) - Аспалатхос [нерегистровани]

у сплитској луци

U splitskoj luci je more cilu godinu šporko i često se vidu golduni i gov**, a vonj se ćuti do po Marjana! Ne govorin to od zlobe jer sam i ja porjeklon iz Splita, već jerbo jema kanalizacioni izliv u luku, a na drugu stranu su izvori od sumporovite vode. To svi "Mandrili" vrlo dobro znadu, a posebno kad okrene jugo ili tramuntana.

(недеља, 10. феб 2019, 19:59) - anonymous [нерегистровани]

Čekao sam ovu izjavu.

Naravno da će Hrvati reći da su Srbi krivi što ih Hrvati tuku ili ubijaju.

(недеља, 10. феб 2019, 19:52) - Pera detlic [нерегистровани]

Bolest

E jadan ti je ovaj komentar , jos gore sto si javna licnost.veliki hrvati???