Звиздић Вучићу: Поштујем Србију, највише волим Санџак

Председавајући Савета министара БиХ и потпредседник СДА Денис Звиздић рекао је да поштује Србију, али да највише воли Санџак.

Звиздић је то изјавио као одговор на, како је навео, Вучићеву изјаву да поштује БиХ, али да воли Републику Српску, преноси Фена.

Говорећи на на јавној трибини "Одговори СДА на актуелна политичка питања" у Тузли, осврнуо на статус БиХ у региону, тврећи да БиХ има пријатеље и на Истоку, и на Западу.

Додао је да БиХ зна ко су јој искрени пријатељи у региону, а ко су ти који то вештачки и декларативно говоре.

"Поштоваћемо све оне који поштују нас, ценићемо све оне који цене нас, волећемо оне који нас воле, још више него што они нас воле", рекао је Звиздић, додајући да ће националистичке и хегемонистичке тежње усмерене према БиХ морати да престану, не прецизирајући на шта тачно мисли.

број коментара 6 пошаљи коментар
(недеља, 22. апр 2018, 10:53)
Vojin [нерегистровани]

Nepoznavanje geografije

Postoje samo Raski i Zlatiborski okrug u tom delu Srbije. Nikakav Sandzacki okrug kao ni Raska oblast.
Zato bih zamolio gradjane nevezano za nacionalnost, da koriste pravilne nazive administrativnih jedinica u Srbiji. To se naravno odnosi i na Zvizdica.

(недеља, 22. апр 2018, 09:20)
anonymous [нерегистровани]

nije istina

pogledaj rezultate zadnjeg popisa stanovnistva

(недеља, 22. апр 2018, 08:23)
anonymous [нерегистровани]

Zvizdic

Pravo je Zvizdica da voli Sandzak i da poštuje Srbiju i da se ne slaze sa Vucicem. Pravo je i da sumnja u njegove iskrene namjere. Međutim, Zvizdic nema pravo da govori ko je prijatelj BiH, a ko to nije. SDA, a ni Bosnjaci u BiH imaju pravo zvati nekoga prijateljem ili neprijateljem bosnjackog naroda, ali nemaju niti autoritet, niti su u poziciji odredjivati ko je prijatelj ili neprijatelj BiH, jer ne mozes biti prijatelj BiH, ako nisi prijatelj Republike Srpske.

(недеља, 22. апр 2018, 05:54)
anonymous [нерегистровани]

sudija

sta je to sandzak? neka neko obrazlozi, mi ne znamo za to kod nas ima raska oblast, ja ne znam sta je to sandzak.

(недеља, 22. апр 2018, 04:43)
a [нерегистровани]

Zvizdicu

Bosna je uvjek bila srpska a Srbija nikada muslimanska. Zato je glupo porediti Sandzak sa R, Srpskom.

(недеља, 22. апр 2018, 00:26)
anonymous [нерегистровани]

vvvv

Srbi i Hrvati koji cine vise od pola populacije NE zele drzavu koju zagovara Zvizdic Izetbegovic i SDA a muslimani isto nisu zadovoljni jer zele sve da upravljaju drugima i kontrolisu Bih