Стање на путевима за 18. април

Суви коловози и добра видљивост

На свим путевима у Србији саобраћај је појачан, а добра видљивост и суви коловози погодни за удобну вожњу. Задржавање на граничним прелазима од 30 до 60 минута.

Саобраћај се у Србији обавља по сувим коловозима и уз добру видљивост, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Саобраћај је појачан на свим путним правцима, посебно на излазу из Србије ка Хрватској и Мађарској где се путничка возила задржавају од 30 до 60 минута.

Саобраћај је појачан и на улазу у Србију из правца Македоније и Бугарске, где су задржавања до 30 минута.

Учестали су одрони, посебно дуж Ђердапске и Ибарске магистрале, кроз Сићевачку, Грделичку и Дренску клисуру. Највише одрона је на делу Ђердапске магистрале од Голупца до Ђердапске бране.

Поправља се мост преко канала Дунав-Тиса-Дунав код Врбаса, на аутопуту Е-75, деоница Нови Сад-Суботица. Планирано је да радови буду завршени до 31. маја.

Почела је поправка моста преко канала Дунав-Тиса-Дунав код Меленаца, на магистралном путу М/24 Зрењанин-Кикидна. Планирано је да радови буду завршени до 30. јуна.

На магистралном путу М-22, који од Београда, преко Новог Сада, води ка Суботици, забрањен је саобраћај камиона чија носивост прелази 12 тона. Камиони се усмеравају на аутопут Е-75 Београд-Суботица. 

Због радова на деоници магистралног пута М-22 између Ушћа и Биљановца, саобраћај се обавља наизменичним пропуштањем возила. Поправља се мост на реци Сави код Сремске Раче, те повремено има застоја саобраћаја.

На магистралном путу Чачак-Пожега-Ужице, на деоници код Узића, колотрази су озбиљна опасност за све учеснике у саобраћају.

На обилазници око Пожеге, на мосту преко реке Скрапеж, коловоз је озбиљно оштећен, са много рупа.

Радови на поправци мостова преко реке Црни Тимок, на магистралном путу Параћин-Зајечар, на делу између Селишта и Гамзиградске бање, почели су 6. априла.

Због клизишта, и даље је успорен саобраћај на делу Ђердапске магистрале код Текије и обавља се једном коловозном траком, уз наизменично пропуштање возила.

Услед оштећења коловоза на мосту на магистралном путу М-2, на 15. километру од Рибарића ка Рожају, саобраћај је успорен и обавља се према постављеној сигнализацији.

број коментара 0 Пошаљи коментар