Стање на путевима – где су радови и успорен саобраћај

Онима који данас крећу на пут саветује се опрезна вожња и придржавање саобраћајне сигнализације, саопштили су Путеви Србије. Из тог предузећа упозоравају на ситне одроне дуж нестабилних камених косина у клисурама, усецима и засецима. Највише их има на Ђердапској магистрали.

Продужавају се до 08.01.2019. године, од 07.00 до 17.00 часова, радови на санацији коловоза, на деоници Пепељевац – Велика Врбница. У току извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

Завршени су радови на деоници Ириг – Рума, у оба смера, и саобраћај се одвија нормално.

Састав Река – Стрезимировци – завршени су радови на ојачању коловоза, саобраћај се одвија нормално.

Блаце-Белољин – отворенa je деоница за саобраћај за време празника, до 08.01.2020.године. Саобраћај ће се одвијати уз поштовање градилишне саобраћајне сигнализације уз максимално ограничење брзине 40 километара на сат.

Продужавају до 15.04.2020.године радови на изградњи бочне наплатне станице "Ниш север". Саобраћај се на том делу пута одвија двосмерно на левој коловозној траци, у дужини од 200 метара.

Возачима се саветује да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут, а уколико се одлуче на путовање, треба да возе заиста опрезно и пажљиво.

На наплатним станицама на ауто-путевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 13.30 часова, на граничним прелазима нема дужих задржавања возила. 

број коментара 0 Пошаљи коментар