Курсна листа за 25. децембар

Званични средњи курс: 117,5345

КУРСНА ЛИСТА БР.248
ЗА ДЕВИЗЕ
ФОРМИРАНА НА ДАН 25.12.2019. ГОДИНЕ
 
број коментара 0 Пошаљи коментар