Гужве на граници са Мађарском, без дужих задржавања на Батровцима

На већини граничних прелаза са Мађарском данас се чекало неколико сати за излаз из суседне земље, због великог прилива путника и возила из Западне Европе које се крећу ка јужним дестинацијама.

На Хоргошу се путничка возила задржавају око сат времена за прелазак наше границе, а прелаз ради максималним капацитетима на улазу у земљу, јавља дописник РТС-а.

На изласку из Мађарске путници у аутомобилима задржавају се око три сата, док они који путују аутобусима чекају дупло дуже.

На прелазу Томпа-Келебија треба око три сата да би се прешла мађарско-српска граница, а на Бачком Брегу око сат.

Да би се смањиле гужве, преко интегрисаног мађарско-српског прелаза "Хоргош два" данас од 15 до 19 часова могло се само изаћи из Мађарске.

На граничном прелазу Батровци, нема дужих задржавања.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(понедељак, 23. дец 2019, 08:15) - anonymous [нерегистровани]

Granica

Zasto se ne radi na tome da Bajmok i Backi Vinogradi rade 24h. A ne sklapati dogovore od kojuh NISTA nema. Jer Mađari rade kako rade. Znaci granica ima samo ih treba naterati da rade. I zato ovo mprilikom APELUJEM na nadležne URADITE NESTO PO TOM PITANJU. I guzvi nece biti
Unapred Hvala

(недеља, 22. дец 2019, 21:51) - Janicko [нерегистровани]

E pa...

E pa nemos se s onu stranu granicu bez kontrolu,zato se i zivka granica,znaci ga s ovu stranu je moje,s onu stranu tamo je tvoje.

(недеља, 22. дец 2019, 21:26) - Bivsi radnik u Srbiji [нерегистровани]

Istina

Rece neki nas politicar da sklopise dogovor pre mesec dana o ubrzanom prelasku granica bez standardnih procedura bas u ovo vreme oko nove godine. Ehhhh a sta bi bilo da nisu sklopili sporazum. Samo u Srbiji...

(недеља, 22. дец 2019, 20:32) - Slovak [нерегистровани]

Kad će biti bolje

Svake godina ista priča, neverovatno je to da ne može ništa da se preduzme povodom toga.