Инфостан: Због штрајка у "Пошти Србије" нови рок за попусте

"Инфостан" је преко сајта обавестио кориснике да је због штрајка ЈП "Пошта Србије" продужен рок за коришћење попуста на новембарске рачуне обједињене наплате до 20. децембра.

Саопштавају да је ЈКП "Инфостан технологије" урадило обрачун и штампу новембарских рачуна на време, али је због кашњења у преузимању пошиљака од стране ЈП "Пошта Србије" и достави рачуна на кућне адресе корисника, то предузеће изашло у сусрет корисницима како не би били оштећени.

Рок доспећа попуста померен је на 20. децембар, како би сви корисници који остварују попусте при плаћању од пет, шест и седам одсто стигли на време да плате рачуне.

Корисници на сајту предузећа, у делу онлајн упит стања могу преузети електронску копију рачуна и са њом извршити плаћање, не чекајући да им рачун стигне редовном поштом на кућну адресу.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 04. дец 2019, 18:59) - anonymous [нерегистровани]

Kriminal

Računi za Infostan obično stižu u prvoj nedelji meseca, što uz rok plaćanja do 15. znači da građani imaju desetak dana za plaćanje. Sada se ne zna ni kada ćemo da dobijemo račune, ali je rok zakucan na 20. decembar? Rok mora da ostane najmanje 10 dana od dostave računa!