Курсна листа за 29. новембар

Званични средњи курс: 117,5876

КУРСНА ЛИСТА БР.230
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 29.11.2019. ГОДИНЕ

 

број коментара 0 Пошаљи коментар