Курсна листа за 28. новембар

Званични средњи курс: 117,5932

КУРСНА ЛИСТА БР.229
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 28.11.2019. ГОДИНЕ

 

 

број коментара 0 Пошаљи коментар