Курсна листа за 27. новембар

Званични средњи курс: 117,5826

КУРСНА ЛИСТА БР.228
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 27.11.2019. ГОДИНЕ

 

број коментара 0 Пошаљи коментар