Курсна листа за 10. јул

Званични средњи курс: 118,0528

КУРСНА ЛИСТА БР.129
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 10.07.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 пошаљи коментар