Курсна листа за 12. јануар

Званични средњи курс: 118,7636

 КУРСНА ЛИСТА БР.8
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 12.01.2018. ГОДИНЕ

 

број коментара 0 пошаљи коментар