Курсна листа за 11. јануар

Званични средњи курс: 118,7742

 КУРСНА ЛИСТА БР.7
ЗА ДЕВИЗЕ
ФОРМИРАНА НА ДАН 11.01.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 пошаљи коментар