Стање на путевима за 15. новембар

На подручју Србије нема падавина, коловози су претежно суви, осим у подручјима са маглом - на Златибора, у Неготинској крајини и на Честобродици, где возаче очекују мокри коловози. Према подацима АМС Србије саобраћај је ван градских средина умереног интензитета, и обавља се без застоја.

Затворено је скретање са ауто-пута Београд-Суботица на регионални пут Р-120 Темерин-Нови Сад. Возила укупне масе до 12 тона и аутобуси усмеравају се на петљу Зрењанин, преко везе путева Р-120 и М-21 код Института за ратарство у Новом Саду. Возила укупне масе преко 12 тона користе пут преко Жабља, Госпођинаца и петље Зрењанин до Новог Сада. На ауто-путу Београд-Суботица, у зони поменуте раскрснице, саобраћај се обавља у оба смера без застоја, уз ограничење брзине.

У оквиру редовног одржавања објеката на ауто-путу Е-75, у недељу, 16.11.2008, од 08 до 15 сати на мосту "Газела" ће бити рађено на санацији и замени оштећених делова мостовске ограде у смеру ка Студентском Граду, а између првог искључења по преласку моста (према Старом Сајмишту) и следећег искључења (за Сава Центар, односно Јурија Гагарина ка блоковима), односно, на деоници аутопута преко Булевара Јурија Гагарина.

Саобраћај у зони радова ће се обављати у брзој-претицајној и возној траци, док ће спора-коловозна трака бити затворена за саобраћај. Радови ће бити адекватно обезбеђени саобраћајном опремом и сигнализацијом и уз асистенцију патрола саобраћајне полиције.

У оквиру редовног одржавања аутопута Е-75, ради се на поправци ревизионих стаза на мосту преко реке Липнице, између петљи Умчари и Мали Пожаревац. У зони самог моста затворена је зауставна трака у смеру ка Београду, док у смеру ка Нишу нема измена у саобраћају.

У току су радови, у оквиру редовног одржавања аутопута Е-75, на замени дилатационих спојница на мосту преко реке Осанице, на деоници ауто-пута Е-75 између петљи Баточина и Јагодина. Затворена је зауставна трака у зони моста, у смеру ка Нишу, а саобраћај се обавља возном и брзом (претицајном) траком. Завршетак радова очекује се 15.11.2008.године.

На магистралном путу М-22, који од Београда, преко Новог Сада, води ка Суботици, забрањен је саобраћај камионима чија носивост прелази 12 тона. Ова теретна возила се усмеравају на аутопут Београд-Суботица.

број коментара 0 Пошаљи коментар