Стање на путевима за 11. новембар

Магла и ниска облачност успоравају саобраћај на Златибору и преко Црног Врха, местимично дуж Дрине и по котлинама југозападне Србије. У осталим крајевима, саобраћај се обавља по сувим коловозима и уз добру видљивост.

Саобраћај је умереног интензитета, појачан на прилазима већим градским срединама, али се обавља без застоја.

Отворен је део обилазнице око Београда дуг 7,7 километара, који спаја мост на Сави, код Остружнице и Ибарску магистралу код Орловаче.

Затворено скретање са ауто-пута Београд-Суботица на регионални пут Р-120 Темерин-Нови Сад.

Почели су радови на поправци ревизионих стаза на мосту преко реке Липнице, између петљи Умчари и Мали Пожаревац.

Због радова на друмско-железничком мосту у Новом Саду, на магистралном путу М-22, целокупан саобраћај преко моста је обустављен.

У Банату, због радова на мосту између Бечеја и Новог Бечеја, на магистралном путу М-3, возила се наизменично пропуштају једном страном моста, уз семафорску регулацију и могуће застоје од 10 минута. Планирано је да радови трају до краја ове године.

Због извођења радова на поправци коловоза магистралног пута М-21 Коцељева-Ваљево, саобраћај ће, на појединим деоницама, бити у потпуном прекиду до 15. новембра сваког дана од 8.00 до 17.00, осим недељом.

Санира се тунел Шарган на магистралном путу М-5 Ужице-Мокра Гора, деоница Кремна-Котроман, а возила се преусмеравју на обилазницу око тунела која је дугачка око четири километара. Радови ће трајати током целе године.

Ради се на деоници магистралног пута Краљево-Крагујевац, кроз Гружу, због чега повремено долази до краћих застоја.

Услед оштећења коловоза на мосту на магистралном путу М-2, на 15. километру од Рибарића ка Рожају, саобраћај је успорен и обавља се према постављеној саобраћајној сигнализацији.

На југоистоку Србије, због радова на санацији моста преко реке Лужнице у месту Љуберађа, на деоници магистралног путу М-9 Бабушница-Свође, саобраћај се на овом мосту обавља једном траком, уз наизменично пропуштање возила према постављеној сигнализацији.

У току су радови на рушењу 3 надвожњака на деоници магистралног пута М-1 између Бујановца и Прешева. Због тога ће саобраћај до 15. новембра, сваког дана од 7.00 до 19.00, бити преусмераван на регионални пут Р-214 од петље Прешево до петље Бујановац.

број коментара 0 Пошаљи коментар