Стање на путевима за 8. новембар

Ради се на аутопуту Е 70 између петљи Кузмин и Шид. Свакога дана, осим недељом, од 7 до 16 часова, затворене су возна и зауставна трака. Возила се крећу само претицајном траком.

И даље је забрањено скретање са аутопута Београд-Суботица на регионални пут Темерин-Нови Сад. Возила до 12 тона и аутобуси, усмеравају се на петљу Зрењанин, а возила преко 12 тона користе пут преко Жабља, Госпођинаца и петље Зрењанин до Новог Сада.

У току су радови на мосту преко Осаонице,на деоници аутопута Е75 између петљи Јагодина и Баточина. Затворена је зауставна трака, у смеру ка Нишу, па се саобраћај одвија само возном и брзом траком.

Поправља се коловоз на путу Коцељева-Ваљево,па је саобраћај у прекиду од 8 до 17 сати. Ради се деоница од Бранковине до Ваљева, па се путницка возила усмеравају на алтернативни правац Ваљево-Гола Глава-магистрални пут М21 и даље ка Коцељеви. Теретна возила не могу да користе ту саобраћајницу.

Оштећен је мост Скрапеж, на обилазници око Пожеге. Саобраћај је успорен и одвија се према постављеној сигнализацији.

Саобраћај се одвија једном траком уз наизменично пропуштање возила на путу Бабушница-Свође.

Возила се преусмеравају на обилазницу, због радова у тунелу Шарган.

На путу Ушће-Биљановац, возила се наизменично пропуштају уз семафорску регулацију.

Краћих застоја има на путу Крагујевац-Краљево, кроз Гружу.

Због клизишта,на делу Ђердапске магистрале код Текије, кретање возила је успорено.

Саобраћај је, због радова, обустављен на путу Ковин-Делиблато. Алтернативни пут до Делиблата је преко Панчева и Долова или преко Ковина и Гаја.

Поправља се и мост на Сави код Сремске Раче, па се саобраћај одвија према постављеној сигнализацији,уз повремена краћа заустављања.

На граничним прелазима нема дужих чекања.

број коментара 0 Пошаљи коментар