Стање на путевима за 7. новембар

Сви регионални и магистрални путеви у Србији су проходни. Умерено облачно време, тренутно без падавина омогућава несметано обављање саобраћаја по претежно сувим коловозима и уз добру видљивост.

Током дана у западним и источним крајевима Србије је могућа киша, па  се препоручује опрезнија вожња.

У току су радови на санацији коловоза на аутопуту Е-70 између петљи Шид и Кузмин у смеру ка Београду.

Сваког дана, осим недељом, у периоду од 7-16 часова затворене су возна и зауставна трака, а возила се крећу само претицајном траком, према постављеној саобраћајној сигнализацији.

Због извођења радова на санацији моста преко Дунава код Бешке, на аутопуту Е-75 Београд -Нови Сад, доћи ће до тоталног прекида саобраћаја данас у времену од 10-11 и од 12-13 сати.

Алтернативни правци у овим терминима су петља Бешка (ка Новом Саду) и петље Зрењанин или Ковиљ ка Београду, преко Кача, Титела и Перлеза.

Затворено је скретање са ауто-пута Београд-Суботица на регионални пут Р-120 Темерин - Нови Сад.

Возила укупне масе до 12 тона и аутобуси усмеравају се на петљу Зрењанин, преко везе путева Р -120 и М - 21 код Института за ратарство у Новом Саду.

Возила укупне масе преко 12 тона користе пут преко Забља, Госпођинаца и петље Зрењанин до Новог Сада. На ауто-путу Београд - Суботица, у зони поменуте раскрснице, саобраћај се обавља у оба смера без застоја, уз ограничење брзине.

У оквиру редовног одржавања аутопута Е-75, почели су радови на поправци ревизионих стаза на мосту преко реке Липнице, између петљи Умцари и Мали Пожаревац.

У зони самог моста затворена је зауставна трака у смеру ка Београду, док у смеру ка Нишу нема измене у саобраћају.
Радови на замени дилатационих спојница на мосту преко Кијевског потока, на деоници ауто-пута Е-75 иза петље Батоцина у смеру ка Нишу.

Затворена је зауставна трака у зони моста, у смеру ка Нишу, па се саобраћај обавља возном и брзом (претицајном) траком. Завршетак радова очекује се 13. 11. 2008. године.

У оквиру редовног одржавања аутопута Е-75, ради се на замени дилатационих спојница на мосту преко реке Осанице, на деоници ауто-пута Е-75 између петљи Батоцина и Јагодина. Биће затворена зауставна трака у зони моста, у смеру ка Нишу, па ће се саобраћај обављати возном и брзом (претицајном) траком.

Завршетак радова очекује се 15. 11. 2008. године.

Оштећен је мост преко реке Скрапеж, на обилазници око Пожеге, па се саобраћај обавља успорено, према постављеној саобраћајној сигнализацији.

Због минирања нестабилне камене косине на новој петљи Сурдук на обилазници око Ужица, на магистралном путу М-21 Ужице-Златибор, саобраћај ће бити у прекиду у интервалу од 13,30 до 14,30 цасова. Возачима саветујемо да, уколико су у могућности, избегну ову деоницу у наведеном периоду.

У току је испитивање тунела код Гостуна, од Пријепоља ка граници са Црном Гором, због чега се возила повремено заустављају.

број коментара 0 Пошаљи коментар