Стање на путевима за 20. септембар

Добри услови за саобраћај

Саобраћај умереног интезитета. Услови за вожњу добри. На граничним прелазима уобичајана задржавања.

На важнијим путним правцима у Србије саобраћај је умереног интензитета, а магле и сумаглице има по котлинама и дуж речних токова.

На деоницама на којима се изводе радови, саобраћај се обавља под измењеним режимима, према постављеној саобраћајној сигнализацији.

На граничним прелазима, путничка возила се задржавају од 20 до 30 минута.

Због постављања заштитних баријера, у оквиру извођења санационих радова на конструкцији постојећег моста преко Дунава код Бешке, на деоници аутопута Е-75 Београд-Нови Сад, саобраћај се обуставља два пута дневно од уторка, 15. септембра до понедељка, 21. септембра у интервалима од 9.30 до 10.30 и од 12.00 до 13.00.

Због радова на поправци моста преко реке Црни Тимок, на магистралном путу М-5 Параћин-Зајечар, на делу између Селишта и Гамзиградске бање, саобраћај ће бити потпуно обустављен од среде, 16. септембра од 9.00 до четвртка, 1. октобра до 17.00.

Због оштећења дилатационих спојница на мосту преко Дунава, на магистралном путу М-24, деоница Ковин-Смедерево, за саобраћај је затворен део десне стране моста. Овакав режим саобраћаја биће актуелан све до завршетка радова.

Због извођења радова на санацији надвожњака код Михајловца на аутопуту Е-75, Ниш-Београд, за саобраћај је затворена брза трака у смеру Ниш-Београд у зони  радова.

У току су радови на замени дилатација на левом вијадукту из правца Београда ка Нишу код Ражња, на аутопуту Е-75, деоница Појате-Алексинац. Због ових радова, леви вијадукт ће бити потпуно затворен за саобраћај до 30. октобра, када се очекује завршетак радова.

На магистралном путу М-22, који од Београда, преко Новог Сада, води ка Суботици, забрањен је саобраћај камионима чија носивост прелази 12 тона. Ова теретна возила се усмеравају на аутопут Е-75 Београд-Суботица.

И даље је, због клизишта, успорен саобраћај на делу Ђердапске магистрале код Текије и обавља се једном коловозном траком, уз наизменично пропуштанеј возила. Овакав режим саобраћаја биће актуелан до даљнег.

На  граничним прелазима нема дужих задржавања ни на уласку ни на изласку из земље.

број коментара 0 Пошаљи коментар