Стање на пуевима за 19. септембар

Опрез у саобраћају

Саобраћај умереног интензитета, а појачан се очекује у послеподневним часовима, и то нарочито на Ибарској магистрали и излазима из већих градских средина. Због влажних коловоза возачима се саветује спорија вожња.

У већем делу Србије је углавном облачно време, понегде са слабом кишом која условљава мокре или влажне коловозе.

Магла смањује видљивост на 50-100 метара, на подручју Смедервске Паланке, Златибора, Пожеге и на Копаонику, због чега је саобраћај успорен, па се возачима саветује спорија вожња, уз одржавање већег растојања између возила.

На важнијим путним правцима у нашој земљи, саобраћај је умереног интензитета, а појачан се очекује у послеподневним часовима, и то нарочито на Ибарској магистрали и излазима из већих градских средина.

На граничним прелазима, путничка возила се задржавају од 20 до 30 минута.

Због радова на поправци моста преко реке Црни Тимок, на магистралном путу М-5 Параћин-Зајечар, на делу између Селишта и Гамзиградске бање, саобраћај ће бити потпуно обустављен од среде 16. септембра од 9.00 до четвртка 1. октобра до 17.00.

На магистралном путу М-22, који од Београда, преко Новог Сада, води ка Суботици, забрањен је саобраћај камионима чија носивост прелази 12 тона. Ова теретна возила се усмеравају на аутопут Е-75 Београд-Суботица.

На магистралном путу Чачак-Пожега-Ужице, на деоници Узићи-Пожега-Асановац, на коловозу су изражени колотрази, који представљају озбиљну опасност за све учеснике у саобраћају, па возачи морају да возе спорије и опрезније.

број коментара 0 Пошаљи коментар