Без гужви на путевима

На путевима у Србији умерен саобраћаја. Због радова на поправци моста преко реке Црни Тимок, на магистралном путу Параћин-Зајечар, саобраћај потпуно обустављен до 17 часова. На граничним прелазима задржавања возила од 15 до 30 минута.

Саобраћај је умереног интезитета. Због радова на поправци моста преко реке Црни Тимок, на магистралном путу М-5 Параћин-Зајечар, на делу између Селишта и Гамзиградске бање, саобраћај је потпуно обустављен  до данас у 17 часова.

За време док траје потпуна обустава саобраћаја, возачи могу да користе следеће алтернативне правце: возачи који иду из Параћина за Зајечар, Неготин или Књажевац, могу да користе алтернативни пут од Селишта ка Бору, па преко Николичева за Зајечар и даље.

Возачи који иду из Књажевца, Неготина и Зајечара ка Параћину, могу да користе регионални пут Зајечар-Бољевац, преко Лубнице, и даље ка Параћину или напред наведени правац Зајечар-Бор (преко Николичева)-Селиште и даље ка Параћину.

На граничним прелазима задржавања возила су од 15 до 30 минута.

Због радова на санацији надвожњака код Михајловца на аутопуту Е-75, Ниш-Београд, за саобраћај ће бити затворена брза трака у смеру ка Београду.

Санира се коловоз на аутопуту Е-75 Београд-Ниш на деоници од Појата ка Ражњу, на превоју Мечка. За саобраћај је затворена десна коловозна страна, па се саобраћај обавља двосмерно левом страном коловоза.

На аутопуту Е-75, деоница Појате-Алексинац, у току су радови на левом вијадукту код Ражња. Вијадукт ће бити затворен за саобраћај до 30. октобра. Саобраћај се одвија двосмерно, коловозом десног вијадукта (посматрано из правца Београда ка Нишу).

У плану радови на аутопуту Хоргош-Нови Сад

Планирани су радови на изградњи две деонице од по 10 километара, на левој страни аутопута Е-75, деоница Хоргош-Нови Сад. Очекује се да ће деоница од 20 километара бити пуштена у саобраћај 29. новембра.

Ради се на рехабилитацији коловоза магистралног пута М/17.1 од Суботице ка границном прелазу Келебија. Саобраћај ће се до 20. септембра обављати наизменичним пропуштањем возила.

На деониоци регионалног пута од Перлеза до Титела на снази је забрана саобраћаја за возила чија укупна маса прелази 10 тона.

Због радова на интервентној поправци друмског моста преко реке Саве код Сремске Митровице, на регионалном путу Р-116, који води од Сремске Митровице ка Глушцима и даље ка Богатићу и Бадовинцима или ка Мачванском Причиновићу и Шапцу, до 1. октобра саобраћај преко моста ће се обављати према посебном режиму.

На магистралном путу Чачак-Пожега-Ужице, на деоници код Ужића, на коловозу су изражени колотрази па возачи морају опрезније да возе.

Услед оштећења коловоза на мосту на магистралном путу М-2, на 15. километру од Рибарића ка Рожају, саобраћај је успорен и обавља се према постављеној саобраћајној сигнализацији.
 
На магистралном путу М-22 Краљево-Рашка, на деоници Ушће-Биљановац, саобраћај се, због радова, обавља успорено и уз наизменично пропуштање возила, које је регулисано семафорском сигнализацијом.

На деоници магистралног пута М-2 Рожаје-Косовска Митровица, у зони граничног прелаза Мехов Крш, због радова саобраћај се обавља према постављеној саобраћајниј сигнализацији, уз повремене краће прекиде од 15-20 минута у интервалу од 7.00 до 15.00 часова.

број коментара 0 Пошаљи коментар