Стање на путевима за 4.септембар

Без већих застоја у саобраћају

На важнијим и фреквентнијим путним правцима у Србији саобраћај је умереног интезитета, а појачан је на прилазима већим градским центрима. На граничним прелазима задржавања возила су од 15 до 30 минута.

У Србији је саобраћај умереног интезитета на важнијим и фреквентнијим путним правцима , а појачан је на прилазима већим градским центрима.

Због радова на поправци моста преко реке Црни Тимок, на магистралном путу М-5 Параћин-Зајечар, на делу између Селишста и Гамзиградске бање, саобраћај је потпуно обустављен до понедељка у 17.00.

Возачи могу да користе следеће алтернативне правце: возачи који иду из Параћина за Зајечар, Неготин или Књажевац, могу да користе алтернативни пут од Селишта ка Бору, па преко Николићева за Зајечар и даље.

Возачи који иду из Књажевца, Неготина и Зајечара ка Параћину, могу да користе регионални пут Зајечар-Бољевац, преко Лубнице, и даље ка Параћину или напред наведени правац Зајечар-Бор и даље ка Параћину.

На граничним прелазима задржавања возила су од 15 до 30 минута.

Због радова на санацији надвожњака код Михајловца на аутопуту Е-75, Ниш-Београд, за саобраћај ће бити затворена брза трака у смеру ка Београду.

Планирани су радови на изградњи две деонице од по 10 километара, на левој страни аутопута Е-75, деоница Хоргош-Нови Сад.

Очекује се да ће деоница од 20 километара бити пуштена у саобраћај 29. новембра.

Делимично је нормализован саобраћај на регионалном путу Р-120 Темерин-Нови Сад из правца Суботице и Београда. У зони темеринске раскрснице, и даље је затворено скретање са аутопута

Београд-Суботица на регионални пут Р-120 Темерин-Нови Сад, а возила се усмеравају на петљу Зрењанин.

На магистралном путу М-22, који од Београда, преко Новог Сада, води ка Суботици, забрањен је саобраћај камионима чија носивост прелази 12 тона.

На регионалном путу Кањижа-Нови Кнежевац, због поправке коловозне конструкције моста, забрањен је саобраћај теретним возилима од преко 12 тона.

На магистралном путу М-22 Краљево-Рашка, на деоници Ушће-Биљановац, саобраћај се, због радова, обавља успорено и уз наизменично пропуштање возила, које је регулисано семафорском сигнализацијом.

број коментара 0 Пошаљи коментар