Умерен саобраћај на важним путевима

На важним и фреквентнијим путним правцима у Србији саобраћај умерен, а појачан на прилазима већим градским центрима. Због радова на поправци моста преко реке Црни Тимок саобраћај ће бити до понедељка потпуно обустављен.

Саобраћај је појачан на прилазима већим грдским центрима, а на важнијим и фреквентнијим путним правцима у Србији саобраћај је умерен.

Због радова на поправци моста преко реке Црни Тимок, на магистралном путу М-5 Параћин-Зајечар, на делу између Селишста и Гамзиградске бање, саобраћај ће бити до понедељка потпуно обустављен.

Возачи могу да користе следеће алтернативне правце: возачи који иду из Параћина за Зајечар, Неготин или Књажевац, могу да користе алтернативни пут од Селишта ка Бору, па преко Николићева за Зајечар.

Возачи који иду из Књажевца, Неготина и Зајечара ка Параћину, могу да користе регионални пут Зајечар-Бољевац, преко Лубнице, и даље ка Параћину или напред наведени правац Зајечар-Бор.

На граничним прелазима задржавања возила су од 15 до 30 минута.

Због радова на санацији надвожњака код Михајловца на аутопуту, Ниш-Београд, за саобраћај ће бити затворена брза трака у смеру ка Београду.

Радови би требало да трају још данас. Санира се коловоз на аутопуту Е-75 Београд-Ниш на деоници од Појата ка Ражњу, на превоју Мечка. За саобраћај је затворена десна коловозна страна, па се саобраћај обавља двосмерно левом страном коловоза.

Због интервентне поправке моста преко реке Стари Бегеј, на регионалном путу Банатско Карађордево-Стари Итебеј, саобраћај ће бити обустављен до 31. октобра.

На аутопуту Е-75, деоница Појате-Алексинац, у току су радови на левом вијадукту код Ражња. Вијадукт ће бити затворен за саобраћај до 30. октобра. Саобраћај се одвија двосмерно, коловозом десног вијадукта (посматрано из правца Београда ка Нишу).

Због радова на санацији моста преко реке Скрапеж, потпуно је обустављен саобраћај на обилазници око Пожеге, која је део магистралног пута М-5 Чачак-Ужице.

Саобраћај се преусмерава кроз Пожегу, према постављеној вертикалној саобраћајној сигнализацији.

На магистралном путу Чачак-Пожега-Ужице, на деоници код Ужића, на коловозу су изражени колотрази па возачи морају опрезније да возе.

Услед оштећења коловоза на мосту на магистралном путу М-2, на 15. километру од Рибарића ка Рожају, саобраћај је успорен и обавља се према постављеној саобраћајној сигнализацији.

број коментара 0 Пошаљи коментар