Закаснио на лет за Најроби и остао жив

Грчком држављанину спасло је живот то што је закаснио на лет "Етиопијан ерлајнса", који се одмах по полетању срушио, а преживелих није било. Антонис Мавропулос је на свом "Фејсбук" профилу објавио слику авионске карте за кобни лет са текстом: "10. март – мој срећан дан".

Антонис Мавропулос наводи да је на лет закаснио само два минута и да је видео последње путнике како се укрцавају.

Мавропулос је одмах купио карту за следећи лет. Међутим, док је чекао у лобију, двојица радника обезбеђења саопштила су му да неће бити могуће да се укрца на наредни лет из безбедносних разлога.

Почео је да протестује, али му је радник обезбеђења рекао да је боље да се не буни већ да захвали Богу, додајући да морају да га испитају јер је он једини путник који је платио карту, а није био у авиону.

Након кратког испитивања Мавропулос је пуштен, а када се повезао на интернет, схватио је да су га само два минута делила од сигурне смрти, јер се авион "Етиопијан ерлајнса" срушио одмах по полетању, а сви путници, укључујући и једног српског држављанина, погинули су.

"Захвалан сам што сам жив. Ово пишем јер желим свима да кажем да наше животе чине невидљиве нити судбине. То су милиони малих нити које скоро никада не осећамо – али довољно је да се једна прекине да уништи целу мрежу", написао је Мавропулос.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 11. мар 2019, 17:29) - anonymous [нерегистровани]

Bozija volja

To nije nit nego Bozija sila,jer od pisanog se nemoze pobeci