Дечак из Старе Пазове враћен кући, отмичар није пронађен

Тринаестогодишњи Петар М. из Старе Пазове, који је у суботу био отет, стигао је око поноћи, у пратњи министра полиције Небојше Стефановића, у породичну кућу.

Ухапшено је и саслушава се 20 особа које су повезане са његовим нестанком, међу њима и Петрови другови, незванично сазнаје РТС.

Како јављају медији, дечак је наводно пронађен у напуштеној кући у насељу Белегиш. Да ли је било отмице, како и породица тврди, биће откривено даљом истрагом.

Како незванично сазнајемо, отмичар дечака није пронађен.

У потрагу су били укључени најбољи оперативци полиције из Старе Пазове, Сремске Митровице, Новог Сада и Београда.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(понедељак, 28. окт 2019, 09:01) - pereee [нерегистровани]

strasno

Otmicarima po minimum 25 godina i nikome vise na pamet nece padati ovako nesto. Mada je to u srbiji nemoguce posto dobijes 5 godina za ubistvo!

(понедељак, 28. окт 2019, 08:18) - Ivan Zgrozeni [нерегистровани]

Danas deca tog uzrasta

imaju mobilni telefon. Roditelji mogu putem GPS-a da otkriju gde im se dete nalazi. Postoje aplikacije koje roditeljima omogucavaju ne samo da otkriju mesto gde se nalazi telefon nego i da nadgledaju poruke i telefonske pozive. Samsung omogucava Android Device manager ako odete na Settings, Security i aktivirate Remotely locate this device.

(понедељак, 28. окт 2019, 08:15) - anonymous [нерегистровани]

Otmice

Ljudi cuvajte svoju decu,nema nista zdravije i bolje od zdravog straha i brige za svoje voljene....zapamtite dobro se tesko desava a zlo dolazi samo bez poziva....